Έφτασε στη Χίο και βλέπει πρόκριση!

19/04/2011 - 21:36

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται για τον Αιολικό, παρά το γεγονός ότι μπήκαμε πλέον στην Εβδομάδα των Παθών.

Η ομάδα της Μυτιλήνης, λίγες μόνο ώρες μετά την επιστροφή της από την Αθήνα όπου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο για το ματς πρωταθλήματος με τον Άγιο Ιερόθεο, πήρε ξανά το πλοίο της γραμμής και κατέφτασε πριν από λίγη ώρα στο γειτονικό νησί της Χίου, για το ματς με αντίπαλο τη Δάφνη Δαφνώνα, στα πλαίσια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και αποτελεί ουσιαστικά τη 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης των ομίλων. Η Δάφνη Δαφνώνα απέκλεισε την 1η αγωνιστική τον ΓΑΣ Αναγέννηση/Ιάλυσος από τη Ρόδο κι ο νικητής του αυριανού ζευγαριού θα προκριθεί στη Β' Φάση, που αποτελεί παράλληλα και την προημιτελική της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά, μόνο ο Αλέξης Καδής δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού στο γόνατο. Δικαίωμα συμμετοχής έχει και ο Γιώργος Τσετιροκλής, που δεν αγωνίστηκε στο ματς πρωταθλήματος λόγω τιμωρίας.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης, στις δηλώσεις του στο sportlesvos.gr επεσήμανε: "Βρισκόμαστε μετά από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, την Κυριακή στο πρωτάθλημα, που μας δίνει σίγουρα πολύ καλή ψυχολογία για το ματς με τη Δάφνη Δαφνώνα. Οι παίκτες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ωστόσο αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί με προσοχή και σοβαρότητα, αφού θα πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια, επιδεικνύοντας σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο, αν θέλουμε προκριθούμε στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουμε κάτι καλό στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey