Ανακοίνωσε πέντε παίκτες για την Κ19 ο Αιολικός

03/09/2023 - 21:06 Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2023 - 21:23

Η ΠΑΕ Αιολικός ξεκίνησε τις ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν το τμήμα που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Κ19.

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές Αυγούστου έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά και οι προπονήσεις από το τεχνικό τιμ για τους νεαρούς παίκτες. Από τους πρώτους πέντε που ανακοινώθηκαν επίσημα, οι 3 είναι από τη Λέσβο. Πρόκειται για τον Παύλο Μαριόλα που ήταν μέλος του περσινού ροστερ πανηγυρίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στη Super League 2 και από την ομάδα του Οδυσσέα Ελύτη οι Νίκος Τελωνιάτης και Μάρκος Βατός για τα γκολπόστ που συμμετείχαν στα δοκιμαστικά από την πρώτη ημέρα.

Επίσης, στην Κ19 συνεχίζει από το περσινό ροστερ ο Λάμπρος Μπαλωμένος, ενώ παίκτης της Κ19 είναι και ο τερματοφύλακας Jack Mancaniello. Πέρυσι το καλοκαίρι, ήρθε στην Ελλάδα για 1,5 μήνα ώστε να λάβει μέρος στο RUSH Greece Summer Camp και ταξίδεψε στη Δανία, παίζοντας με την Κ19 του Αιολικού στο Capelli Sport Cup 2022. Αναλύτικά οι ανακοινώσεις:

"Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Μυτιληνιούς ποδοσφαιριστές Νίκο Τελωνιάτη και Μάρκο Βατό, οι οποίοι θα ενισχύσουν τον Αιολικό Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Αιολικός Κ19 λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Ερασιτέχνη Αιολικού και την τεχνογνωσία της Rush Greece.

Τόσο ο 18χρονος Νίκος Τελωνιάτης (γενν. 7/3/2005), όσο και ο 18χρονος Μάρκος Βατός (γενν. 26/12/2005) αγωνίζονταν με τον Οδυσσέα Ελύτη στην Α’ ΕΠΣ Λέσβου, ενώ ήταν βασικά στελέχη των Μικτών ΕΠΣ Λέσβου τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Αιολικός, αλλά και του Ερασιτέχνη, Τζιμ Αντωνάκας, επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του Οδυσσέα Ελύτη για την παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Νίκο και Μάρκο, χαρά μας που θα βρίσκεστε φέτος στον Αιολικό Κ19! Κάθε επιτυχία!"

Presentation-Mariolas-Balomenos-u19-1536x1083.jpg (770×543)

"Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Παύλο Μαριόλα και Λάμπρο Μπαλωμένο, οι οποίοι θα ενισχύσουν τον Αιολικό Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Αιολικός Κ19 λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Ερασιτέχνη Αιολικού και την τεχνογνωσία της Rush Greece.

Οι δυο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κατά την περσινή χρόνια στην ομάδα του Αιολικού, που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στη Γ’ Εθνική και την 1η θέση στα Playoffs ανόδου.

Ο Παύλος Μαριόλας (γενν. 6/7/2005), που προέρχεται από τον Μόλυβο και τον Αρίωνα Μήθυμνας, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα «Τριφυλλάκια» και έχει εκπροσωπήσει τη Μικτή ΕΠΣ Λέσβου στις ηλικίες Κ14 και Κ17, έχοντας και την εμπειρία του εξωτερικού, παίζοντας στην Ολλανδία με την International Sports Revolution, αλλά και στο Capelli Sport Cup της Δανίας με τον Αιολικό Κ19. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και συμμετείχε πέρυσι με τον Αιολικό σε 4 ματς Γ΄ Εθνικής και σε 2 στο Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου.

Ο Λάμπρος Μπαλωμένος (γενν. 17/6/2005), προέρχεται από τον Σκορπιό Φυλής και την Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, στην οποία ήταν αρχηγός των Μικτών ομάδων, έχοντας ακολουθήσει και την αποστολή του Αιολικού Κ19 στη Δανία για το Capelli Sport Cup 2022. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ακραίος μπακ, πραγματοποιώντας πέρυσι με τον Αιολικό 4 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και 2 στο Κύπελλο ΕΠΣ Λέσβου.

Παύλο και Λάμπρο, χαρά μας που συνεχίζετε και φέτος στον Αιολικό μας!

Καλή επιτυχία με τον Αιολικό Κ19 στη Super League 2!"

Presentation-Mancaniello-u19-1536x1083.jpg (770×543)

"Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργσίας της με τον ποδοσφαιριστή Jack Mancaniello, o οποίος θα ενισχύσει τον Αιολικό Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Αιολικός Κ19 λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Ερασιτέχνη Αιολικού και την τεχνογνωσία της Rush Greece.

O 18χρονος (γενν. 4/9/2004) Αμερικανός ύψους 1,91μ τερματοφύλακας, αγωνιζόταν στην πατρίδα του στο EPSL με τη Mass United FC, ενώ την περσινή χρονιά συμμετείχε και στο NISA Nation με τον Aiolikos FC USA Rush, προερχόμενος από τις ακαδημίες της Northeast Rush.

Πέρυσι το καλοκαίρι, ήρθε στην Ελλάδα για 1,5 μήνα ώστε να λάβει μέρος στο RUSH Greece Summer Camp και ταξίδεψε στη Δανία, παίζοντας με την Κ19 του Αιολικού στο Capelli Sport Cup 2022.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο High School, βρίσκεται πλέον στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση.

Every success, Jack! Κάθε επιτυχία!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey