Σ.Μαντζουράνης:«Όλοι μαζί για τον ΑΙΟ, την καλύτερη ομάδα στο Αιγαίο»

08/09/2023 - 12:30 Τελευταία τροποποίηση στις 08/09/2023 - 17:10

Το δικό του κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της Λέσβου απευθύνει ο Γενικός Αρχηγός του Αιολικού Στέλιος Μαντζουράνης.

Με δήλωση του στο "SL", o κ. Μαντζουράνης που έχει γράψει και εκείνος την δική του ιστορία στην ομάδα της Μυτιλήνης και είναι μέρος ξανά αυτής της νέας προσπάθεια ενόψει της συμμετοχής του Αιολικού μετά από 37 χρόνια στη Super League 2, ζητάει την στήριξη των φίλων της ομάδας με κάθε τρόπο. Μέσα από σκληρή δουλειά και την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, ο Αιολικός θα ανταποκριθεί στη νέα αυτή πρόκληση. Αναλυτικά  όσα αναφέρει: 

"Κατ' αρχήν θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο Τζιμ Αντωνακα πού μετά από 40 χρόνια ανέβασε την ομάδα στην SL2 και στην αρχή μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σαν γενικός αρχηγός στην Κ19 και εν συνεχεία μετά από πρόταση της ΠΑΕ να μεταπηδήσω σε αυτήν.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μπέκα και την ΠΑΕ πού μου έκαναν την τιμή να είμαι και πάλι γενικός αρχηγός (σε μια πολύ γνώριμη θέση για μένα) στον Αιολικό μας. Έχω μάθει στη ζωή μου με ότι καταπιάνομαι να δουλεύω πολύ και στοχευμένα για να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα. Τις λίγες μέρες αυτές που βρίσκομαι στην ομάδα, γνώρισα καταπληκτικούς συνεργάτες όχι μόνο στα πλαίσια τής δουλειάς πού κάνουν αλλά και ως άνθρωποι.

Ο κ. Μπέκας, ο κ. Σαμολαδάς, ο Άλεξ ο Μιλιτς που όλοι ξέρουμε ότι είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, το προπονητικό τιμ, ο πολύπειρος κόουτς Απόστολος Χαραλαμπίδης μαζί με τον  καταπληκτικό βοηθό του Μπάμπη Πενταρβάνη, τον υπέροχο και άρτια καταρτισμένο γυμναστή Στέφανο Γιώγο,  τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Νικολαϊδη, τους δύο φυσικοθεραπευτές, τον φροντιστή Βασίλη Γιουβεσναλη και όλους τούς ποδοσφαιριστές πού είναι και αυτοί όλοι καλοί χαρακτήρες και καλοί παίκτες.

Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα, τον Αιολικό μας. Με τη δουλειά μας και τα αποτελέσματα να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας. Τον κόσμο που έχουμε πολύ ανάγκη.

Γι' αυτό θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους τού νησιού, να βοηθήσουν την ομάδα, όπως μπορεί ο καθένας, πχ οι επιχειρήσεις με μία χορηγία, μία διαφήμιση, οι απλοί φίλαθλοι με ένα διάρκειας και όλοι μαζί στο γήπεδο σε κάθε αγώνα εντός έδρας για να καταλάβουν όλοι τί εστί Αιολικός.

Από μέρους μου με την βοήθεια του Ταξιάρχη να μας έχει όλους γερούς και να ζήσουμε πάλι χαρούμενες στιγμές, όπως τότε πριν 37 χρόνια. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ 9ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ), ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΟ, την καλύτερη ομάδα σέ όλο το Αιγαίο!

Και κάτι ακόμα για μας τους ρομαντικούς (πού υπηρετούμε τον Αιολικό από την γέννηση του) που πρέπει να καταλάβουμε, είναι ότι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, έχει γίνει επαγγελματικό. Μη κλείνουμε τα μάτια και κάνουμε ότι δεν βλέπουμε δίπλα μας στο τοπικό πολλές ομάδες συμπεριφέρονται επαγγελματικά, φίλοι μας παράγοντες χαλάνε πολλά χρήματα. Μη κάνουμε ότι δε βλέπουμε. Γι' αυτό πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά και τρόπο σκέψης, για να μπορέσουμε να δούμε κάποια στιγμή τον Αιολικό μας εκεί που ονειρευόμαστε."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey