ΣΦΑΜ:"Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση για την επιστροφή της ομάδας στη βάση της"

20/09/2023 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 20/09/2023 - 13:15

Με ανακοίνωση του ο ΣΦΑΜ χαιρετίζει τις δηλώσεις του Γιώργου Μανούσου και την πρόθεση της Διοίκησης του Αιολικού όπως αναφέρει, για την επιστροφή της ομάδας στη Μυτιλήνη. Ο ΣΦΑΜ μάλιστα τονίζει ότι θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια, ώστε ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν και να επιστρέψει η ομάδα στη βάση της. Αναλυτικά:

"Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά είδαμε τις τελευταίες μέρες την αγαπημένη μας ομάδα να συνεχίζει τη προετοιμασία της στη πόλη μας, να τελεί τον καθιερωμένο Αγιασμό στο Ταρλά μας και τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από το νησί και τις εγκαταστάσεις.

Χαιρετίζουμε τις δηλώσεις του Γιώργου Μανούσου και ενώνουμε μαζί του και τη δική μας φωνή για την επιστροφή της ομάδας στο νησί μας. Κατόπιν και της δεδηλωμένης πρόθεσης της διοίκησης για την επιστροφή της ομάδας τους επόμενους μήνες, όπως αυτή μας εκφράστηκε από το κ. Μπέκα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες, θεωρούμε ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και πιο κοντά από ποτέ για την επιστροφή της ομάδας στη βάση της.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε γι' αυτό και θέτουμε τις δυνάμεις μας στη διάθεση της διοίκησης, ώστε να βοηθήσουμε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Τέλος, καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις για να έχουμε εδώ τον Αιολικό μας και να τον καμαρώνουμε μετά από τόσα χρόνια στη Β Εθνική.

Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να ζήσουμε το όνειρο μας! Γιατί είναι ωραίο να σαι ΑΙΟ!!!!!!

ΣΦΑΜ - ΘΥΡΑ 3"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey