Νίκησε σε φιλικό τον Αστέρα Νίκης

27/04/2011 - 20:28 Τελευταία τροποποίηση στις 27/04/2011 - 20:52

Ο Αιολικός επικράτησε του Αστέρα Νίκης με σκορ 4-2, σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος", κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Οι δύο προπονητές δοκίμασαν σχήματα και παίκτες, σε μια περίοδο όπου τόσο ο Αιολικός όσο και ο Αστέρας Νίκης προετοιμάζονται για την τελική ευθεία των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ο αγώνας ήταν όμορφος παρά τις δύσκολες καιρικά συνθήκες, με τον Αιολικό να πιάνει κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση και να προηγείται γρήγορα με σκορ 3-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Θεαγένης Διονυσάτος και ο Παναγιώτης Βουργουτζής (2). Ο Αστέρας Νίκης μείωσε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Μιχάλη Μπαράκη. Στην επανάληψη, ο Αιολικός ήταν ανώτερος τουλάχιστον μέχρι το 60ο λεπτό, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1 με σκόρερ τον Διονυσάτο. Ο Αστέρας Νίκης πίεσε και κατάφερε να μειώσει στο τελικό 4-2 με σκόρερ τον Χατζέλλη, σε ένα ματς που άφησε ικανοποιημένους τους δύο προπονητές.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης δήλωσε στο sportlesvos.gr: "Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, που κάτω από δύσκολες συνθήκες, έδειξαν διάθεση και όρεξη, νικώντας έναν δύσκολο και αντγωνιστικό αντίπαλο. Χρησιμοποιήσαμε όσους παίκτες κρίναμε απαραίτητο και παρά το ότι δεν αγωνίστηκαν βασικοί ποδοσφαιριστές μας, όπως ο Νταλαμπέκης, ο Τσετιροκλής, ο Δάρρας, ο Μιχαλάκης, ο Ντζιμάνης κι ο Βούρος, η ομάδα έπιασε πολύ καλή απόδοση. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας με την ίδια ένταση το επόμενο διάστημα, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι αφενός για το ματς με τους Αγίους Αναργύρους (8/5), αφετέρου για το ματς του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (18/5)."

Ο Θοδωρής Γιακαλής από την πλευρά του δεν εκρυψε την ικανοποίησή του για τη συνολική εμφάνιση της ομάδας του, δεδομένου πως δεν είχε στη διάθεσή του και τους δύο βασικούς του χαφ Σγουρέλλη και Λαμπράκη. Χαρακτηριστικά δήλωσε για το παιχνίδι με τον ΑΙΟ αλλά και για τα άλλα τα κρίσιμα που έρχονται... "Θέλαμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις ενόψει μπαράζ και μπορώ να πω πως έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση των παιδιών. Έχουμε δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα για να είμαστε πανέτοιμοι τη στιγμή που πρέπει και μετά από αυτο το πολύ καλό παιχνίδι που έγινε, είδαμε κάποιες αδυναμίες μας που θα προσπαθήσουμε στο επόμενο διάστημα να βελτιώσουμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση.Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά με την Προοδευτική και μετά το μεγάλο παιχνίδι με την Αγιάσο. Στόχος μας είναι σαφώς να συμμετέχουμε στον τελικό και πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey