«Η Αιολικάρα μας επιστρέφει στη Super League 2»

23/09/2023 - 09:56

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΑΑ ενόψει της πρεμιέρας της SL2 και του πρώτου αγώνα του Αιολικού στην Κοζάνη. Αναλυτικά:

"Η μεγάλη στιγμή που όλοι μας περιμέναμε πλησιάζει. Η ΑΙΟΛΙΚΑΡΑ μας επιστρέφει στην κατηγορία που έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα, την πρώην Β εθνική και νυν Super League 2. Χαιρετούμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα το τεχνικό τιμ και όλους τους υπόλοιπους συντελεστές του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους ευχόμαστε ολόψυχα πάνω από όλα υγεία και μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Η χρονιά που πέρασε ήταν ορόσημο για όλο τον κόσμο του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, η χαρά μας απερίγραπτη για την πανάξια άνοδο του υπερπρωταθλητη ΑΙΟΛΙΚΟΥ μα. Dεν σταματάμε όμως να ονειρευόμαστε ένα ΑΙΟΛΙΚΟ ακόμα μεγαλύτερο ακόμα πιο ισχυρό.

Η φετινή χρονιά για όλους εμάς που διαμενουμε στην Αθήνα θα είναι ομολογουμένως πολύ δύσκολη, ιδίως όταν μάθαμε οριστικά ότι η αγαπημένη μας ομάδα θα αγωνίζεται στο βόρειο όμιλο. Διότι τα παιχνίδια που θα μπορούμε να δούμε από κοντά θα είναι λιγοστά και με άπειρες θυσίες από όλους μας. Όμως θεωρούμε υποχρέωση όλων μας να είμαστε δίπλα σου όπως πάντα από την ίδρυση σου μέχρι σήμερα όσοι μπορούν και όπως μπορούν με τα πανό και τη φωνή μας εκεί σε κάποιο πέταλο αψηφώντας χιλιομετρικές αποστάσεις και άσχημες καιρικές συνθήκες εκεί μαζί σου να σου δίνουμε δύναμη γιατί μόνο εσύ ΑΙΟΛΙΚΑΡΑ, μου ομορφαίνεις τη ζωή.

ΑΙΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΉ ΜΑΖΙ ΣΟΥ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey