«Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε»

23/09/2023 - 19:58 Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2023 - 21:13

Λιγότερες από 24 ώρες χωρίζουν τον Αιολικό από την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Αιολικός Μυτιλήνης μετά από 37 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στα σαλόνια της Super League 2 και για τους παλιότερους, στη Β Εθνική. Εκεί που πριν σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, έγραψε χρυσές σελίδες στην τεράστια ιστορία του. Κάποιοι προσπαθούν να πιστέψουν ακόμη ότι είναι αλήθεια. Ναι ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ θα αγωνιστεί ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν μετράει ούτε ένα μήνα από την ημέρα που δημιουργήθηκε. Και όμως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει στηθεί ένα αξιόλογο και πολύ δυνατό σύνολο, με ποδοσφαιριστές που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα φορέσουν την "κυανόλευκη" φανέλα, ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος. Σίγουρα υπάρχει ποιότητα και εμπειρία, ωστόσο μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν μπορεί καμιά ομάδα στον κόσμο να είναι έτοιμη στον επιθυμητό βαθμό. Χρειάζεται ακόμη δουλειά, έλειψαν και οι φιλικές αναμετρήσεις, όμως υπάρχει πίστη από όλους στον οργανισμό ότι η ομάδα θα καταφέρει να επιτύχει τους στόχους της και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Πρώτη δοκιμασία αύριο Κυριακή στις 4 το απόγευμα έδρα της Κοζάνης, η οποία έχει κινηθεί δυναμικά και εκείνη στο μεταγραφικό παζάρι. Ένα θετικό αποτέλεσμα σίγουρα θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση και ψυχολογία και γι' αυτό είναι αποφασισμένοι να παλέψουν στο "κυανόλευκο στρατόπεδο".

Στην αποστολή συμμετέχουν 24 παίκτες, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να αποφασίζει αύριο ποιοι θα μείνουν τελικά εκτός. Φυσικά δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μάνος Αλιατίδης, ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Γιοκέ που αντιμετώπισε και αυτός πρόβλημα τραυματισμού .Αναλυτικά η αποστολή με την Κοζάνη:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey