Ονειρικό ξεκίνημα για τον Αιολικό 1-2 την Κοζάνη

24/09/2023 - 18:04 Τελευταία τροποποίηση στις 26/09/2023 - 11:17

Ονειρική πρεμιέρα για τον Αιολικό στη Super League 2, πανηγυρίζοντας τεράστια νίκη 1-2 μέσα στη Κοζάνη.

Επανεμφάνιση στις επαγγελματικές κατηγορίες για την ομάδα της Μυτιλήνης με τον ιδανικότερο τρόπο. Ο Αιολικός έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Κοζάνης, σκορπίζοντας χαμόγελα με το καλημέρα σε όλους τους φίλους της ομάδας.

Στο πρώτο μέρος ο Αιολικός υστέρησε στη μεσαία γραμμή, ωστόσο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, πέρα από δύο σουτ. Μέχρι το 20ο λεπτό οι δύο ομάδες μέτρησαν από μια καλή ευκαιρία, με τα σουτ που επιχείρησαν στο 10' ο Ουνγιαλίδης από την πλευρά του Αιολικού και ο Ιντρίσι στο 18' για τους γηπεδούχους. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ντόκιτς κράτησε το μηδέν για τους "κυανόλευκους", με τρομερή επέμβαση, μετά από προσπάθεια του Καλλέργη. Αρκετά δραστήριοι στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα της Μυτιλήνης ο Γιώργος Μανούσος και ο Ν΄Νομο.

Στο 53ο λεπτό ο Κοροβέσης βρήκε δίχτυα, όμως ο βοηθός ύψωσε αμέσως τη σημαία, υποδεικνύοντας τον ποδοσφαιριστή σε θέση οφσάιντ. Στο 74' ο Ζάκαριτς πάγωσε το ΔΑΚ Κοζάνης, πετυχαίνοντας με ωραίο σουτ το παρθενικό τέρμα του Αιολικού στη SL2. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών ο Σουλιώτης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη ισοφάρισε 1-1, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα. Στο 93' ο Ιωάννου σημείωσε το δεύτερο γκολ, χαρίζοντας σπουδαία νίκη στους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις:

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης(80'Γραμμένος), Σουλιώτης, Ίτσιος, Νάτσος, Αναστασόπουλος, Κοροβέσης(64'Σιατραβάνης), Καλλέργης(78'Αποστολίδης), Ελ Ιντρίσι, Ποζατζίδης

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Ντόκιτς, Ουνγιαλίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Λαγός, Σρνιτς, N' Nομό(91'Γιοκέ), Ζάκαριτς(82'Μούχαλης), Τριανταφυλλάκος(57'Ιωάννου), Μανούσος

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey