ΣΦΑΑ:"Δεν μπορεί κανένας να χαλάσει αυτή την όμορφη στιγμή"

29/09/2023 - 09:45

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΑΑ για σχετικά με την επιστροφή της ομάδας στο νησί αλλά και τον πρώτο εντός έδρας αγώνα τη Δευτέρα 2/10 με τον Μακεδονικό. Αναλυτικά:

"Απευθυνόμαστε στους τοπικούς φορείς του νησιού που εδώ και αρκετό καιρό παρά τις υποσχέσεις για επιστροφή της ομάδας μας ολοκληρωτικά στη φυσική της έδρα τη Μυτιλήνη δεν έχει γίνει ακόμα πράξη.

Είναι απαίτηση όλων μας να πράξετε τα αυτονόητα, εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας μέχρι τέλους ελπίζοντας ότι θα υλοποιηθούν σύντομα τα όποια εμπόδια υπάρχουν. Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ κύριοι είναι κοινωνικό γεγονός και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται από εσάς και όχι να τον θυμάστε όσοι και όταν τον θυμάστε μόνο για προβολή συμφερόντων.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά εκεί που μεγάλωσαν γενιές φιλάθλων μαζί του και ότι πέτρινα χρόνια και αν πέρασαν, όλοι εμείς οι πιστοί οπαδοί του κρατήσαμε ψηλά τη σημαία αυτής της ομάδας και είμαστε υπερήφανοι για αυτό.

Όσον αφορά την απόφαση έκτρωμα της επιτροπής της SL2 να μεταθέσει τον ορισμένο αγώνα του Σαββάτου με τον Μακεδονικό τη Δευτέρα στη 13:30μ.μ. αυτό αποτελεί ακόμα μια επιβράβευση κατά γενική ομολογία ότι αγωνιζόμαστε στο χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Ας είναι, ο κόσμος του ΑΙΟΛΙΚΟΥ παρά το εργάσιμο της ημέρας και την ακατάλληλη ώρα διεξαγωγής του αγώνα θα δώσει το βροντερό του παρών, δεν μπορεί να χαλάσει κανένας αυτή την όμορφη στιγμή αυτή τη γιορτή, που την περιμέναμε 37 ολόκληρα χρόνια ο Ταρλάς είτε το θέλουν ορισμένοι είτε όχι θα ντυθεί στα γιορτινά του.

ΑΙΟ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Σ.Φ.Α.Α. 1984"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey