Στην «πρίζα» ο Αιολικός για την αγορά των ελεύθερων!

29/09/2023 - 13:32

Η τελευταία ημέρα των μεταγραφών είναι η αυριανή (30/9) για την Ελλάδα σε ότι αφορά την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και οι περισσότερες ομάδες θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό τους, προσθέτοντας λύσεις στο ρόστερ τους.

Ο Αιολικός δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μεταγραφικό παζάρι, έχοντας βλέψεις για περαιτέρω ενίσχυση, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του “SL”, ο Αθλητικός Διευθυντής Αλεξάνταρ Μίλιτς και ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Σαμολαδάς έχουν καταλήξει στους στόχους τους, με τους ανθρώπους του Αιολικού να προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις συμφωνίες έως αύριο τα μεσάνυχτα, προκειμένου να προλάβουν το ανοιχτό μεταγραφικό παράθυρο.

Σε όλη την Ευρώπη, κατά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών γίνεται ένας μικρός χαμός και μάλιστα σχεδόν κλεισμένες κινήσεις έχουν χαλάσει για λίγα… δευτερόλεπτα. Οι άνθρωποι του Αιολικού είναι λοιπόν ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να τελειώσουν εντός χρόνου τα διαδικαστικά και να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey