«Πάνοπλος» για τον πρώτο αγώνα στον «Ταρλά»

01/10/2023 - 14:14 Τελευταία τροποποίηση στις 01/10/2023 - 14:58

Τον Μακεδονικό υποδέχεται το μεσημέρι (13:30) της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης ο Αιολικός, στην πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι "κυανόλευκοι" μετά την τεράστια νίκη στις καθυστερήσεις στην πρεμιέρα κόντρα στην Κοζάνη, συνέχισαν την προετοιμασία της όλη την εβδομάδα στη Λέσβο για τα επόμενα παιχνίδια. Ο Αιολικός συμπλήρωσε ένα μήνα από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε την προετοιμασία του, σίγουρα ακόμη χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, όμως απέδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα. Άλλωστε όπως έχει δηλώσει και ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο σύλλογος διαθέτει ποιότητα και εμπειρία, κάτι το οποίο μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντας όχι μόνο στο ξεκίνημα αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Αιολικός ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Κυριακής 1/10 την τελευταία προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου που άλλαξε ημέρα μετά από αίτημα του φιλοξενούμενου σωματείου, με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι ετοιμοπόλεμοι. Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τρεις τελευταίοι παίκτες που ανακοινώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο αναμένεται να φτάσουν στη Μυτιλήνη το απόγευμα της Κυριακής. Ο Μακεδονικός που επέλεξε να φτάσει στη Λέσβο μέσω Τουρκίας, την 1η αγωνιστική έμεινε στη "λευκή" ισοπαλία με τον Ηρακλή και σίγουρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους γηπεδούχους.

Στον Αιολικό υπάρχει σαφώς δυσαρέσκεια για την ημέρα και την ώρα που ορίστηκε τελικά ο αγώνας, αφού είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στις κερκίδες ο αριθμός των φιλάθλων που θα υπήρχε εάν η αναμέτρηση διεξαγόταν το Σαββατοκύριακο. Οι φίλοι του Αιολικού περίμεναν όλα αυτά τα χρόνια αυτή τη μοναδική στιγμή, τον πρώτο αγώνα του Αιολικού στη Super League 2 στον "Ταρλά". Κάποιοι αποφάσισαν διαφορετικά. Όπως και να' χει το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αιολικός θα παλέψει για τη νίκη. Για να δώσει ακόμη μια χαρά στους φίλους της ομάδας, όπου κι αν βρίσκονται!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey