Διήμερο ρεπό στον Αιολικό

04/10/2023 - 13:13 Τελευταία τροποποίηση στις 04/10/2023 - 14:11

Δύο ημέρες ξεκούρασης για τους παίκτες του Αιολικού μετά τον αγώνα της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου, με επιστροφή στο γήπεδο από την Πέμπτη 5/10.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του Αιολικού μετά από ένα μήνα προετοιμασίας και δύο αγώνες, οι οποίοι θα μπουν ξανά στο πρόγραμμα των προπονήσεων αύριο Πέμπτη. Μετά τον αγώνα κόντρα στον Μακεδονικό, η αποστολή της ομάδας αναχώρησε από τη Μυτιλήνη με προορισμό τη Θεσσαλονίκη όπου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον επόμενο αγώνα στην Καρδίτσα.

Το "κυρίως πιάτο" της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2 θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 11 Οκτωβρίου καθώς την Κυριακή 8/10 θα πραγματοποιηθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Η ομάδα της Μυτιλήνης άφησε πίσω την ήττα από τον Μακεδονικό και στέφει την προσοχή της στον επόμενο δύσκολο αγώνα στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Στη μια εβδομάδα που μεσολαβεί μέχρι τον αγώνα, η ομάδα της Μυτιλήνης υπό τις οδηγίες του προπονητή της θέλει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, ενώ αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Βίταλις Μαξιμένκο, Εργκίς Κάτσε και Έντουιν Τζιάσι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey