Πίστη για θετικό αποτέλεσμα!

14/10/2023 - 17:31 Τελευταία τροποποίηση στις 14/10/2023 - 17:59

Την ιστορική ομάδα της Λάρισας υποδέχεται ο Αιολικός την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για την 4η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Μετά τις δύο σερί ήττες σίγουρα έχει δημιουργηθεί βαρύ κλίμα στην ομάδα η οποία παρουσιάζει ακόμη αδυναμίες κυρίως στα μετόπισθεν. Είναι σαφές ότι οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού χρειάζονται ακόμη χρόνο προσαρμογής, όμως τα αρνητικά αποτελέσματα δεν παύουν να δημιουργούν επιπλέον άγχος πρωτίστως στους ίδιους τους παίκτες αλλά και αγωνία στους φίλους της ομάδας.

Ο Αιολικός δεν έχει εύκολο έργο αύριο και επιπλέον αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Η αυριανή μάχη είναι δύσκολη, ωστόσο υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα. Η παρουσία του κόσμου στον "Ταρλά" κρίνεται επιτακτική.

Εκτός αποστολής θα παραμείνουν οι τραυματίες Αλιατίδης, Κεχαγιάς, Achahbar, Κριμιτζάς οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις στην προπόνηση, ο τερματοφύλακας Μπότσαρης, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Λαγό. Επίσης, εκτός αναμένεται να μείνουν οι νεαροί Νούλας και Χαλκιαδάκης, όπως και ο ανέτοιμος Gyasi.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey