Καρανίκας: «Μικρές οι διαφορές των ομάδων στη Super League 2»

18/10/2023 - 10:20
 

Ήταν από τους κορυφαίους παίκτες των γηπεδούχων στην ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων (1-1), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2. Ο Καρανίκας μίλησε στη εφημερίδα "Ελευθερία"  στη Λάρισα, αναφέροντας:

«Η ΑΕΛ μπήκε πολύ καλύτερα από τον Αιολικό στο παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις, γιατί εμείς δεν ήμασταν καλοί στην τακτική. Πέτυχε δίκαια ένα γκολ, μπορούσε να πετύχει κι άλλο. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας έδειξε διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι, καθώς ισοφάρισε γρήγορα και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει το 2-1. Νομίζω μας βοήθησαν πολύ οι αλλαγές. Στο τέλος θα μπορούσε να κερδίσει και ο ένας και ο άλλος». Την ΑΕΛ πώς την είδες; «Είναι πολύ καλή στην κατοχή μπάλας, κάνει ευκαιρίες, αλλά της λείπει το γκολ. Εκεί μπορεί να βελτιωθεί, δεν ξέρω πώς μπορεί να είναι με τον Οτορμίν».

Φθάσαμε στην τέταρτη αγωνιστική, ποια ομάδα πιστεύεις έχει προβάδισμα για την πρώτη θέση;

«Το Πρωτάθλημα δεν είναι σπριντ, αλλά μαραθώνιος και κανένας δεν μπορεί να κρίνει ποια είναι η καλύτερη. Ακόμη και ο Λεβαδειακός που έχει συμπληρώσεις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έχει κερδίσει με 1-0. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές, καθώς ο πρώτος μπορεί να κερδίσει τον τελευταίο, αλλά και ο τελευταίος τον πρώτο. Συμπερασματικά, θα έχουμε ένα καλό Πρωτάθλημα με πολλά απρόοπτα, ενώ για την άνοδο πολλά θα κριθούν στα πλέι οφ. Ακόμη και η είσοδος στα πλέι οφ μπορεί να δυσκολέψει ορισμένους που θεωρούνται πρωταγωνιστές».

Ο 31χρονος (γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1992) δεξί μπακ Νίκος Καρανίκας ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΛ. Έπαιξε στις ομάδες νέων του συλλόγου από το 2006 έως το 2010, μέχρι που υπέγραψε 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο και μετακόμισε στην πρώτη ομάδα όταν έκλεισε τα 18, τον Ιούνιο του 2010. Στις 23 Ιουνίου 2015 υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην ΑΕΛ και υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών. Στις 14 Μαΐου 2021 υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για λύση του συμβολαίου του παίκτη κατόπιν κοινής συμφωνίας. Κατόπιν πήγε σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Ζίμπροου, Τρίκαλα και φέτος συνεχίζει στον Αιολικό, λέγοντας ότι βρήκε αρκετή ηρεμία σε ένα όμορφο νησί, τη Μυτιλήνη, και προτρέπει όλους τους Λαρισαίους να την επισκεφθούν.

eleftheria.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey