Ψάχνει βαθμούς και ηρεμία!

20/10/2023 - 17:38 Τελευταία τροποποίηση στις 20/10/2023 - 18:05

Ο Αιολικός αντιμετωπίζει στο γήπεδο του Μακεδονικού τον ΠΑΟΚ Β' το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Τα προβλήματα των πολλών τραυματισμών δημιουργούν νέο πλήγμα στην ομάδα, η οποία ωστόσο έχει στόχο τους τρεις βαθμούς. Ο Αιολικός αγνοεί τη νίκη από τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Κοζάνη, κάτι που τον κρατάει καθηλωμένο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναμφίβολα, η ομάδα προσπαθεί ακόμη να βρει τον βηματισμό της και χρειάζεται χρόνος, ωστόσο οι αγωνιστικές κυλάνε και τα αρνητικά αποτελέσματα ίσως δημιουργήσουν βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια. Η αρχή της ανάκαμψης έγινε με την ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά σίγουρα θα αντιστρέψει την όλη κατάσταση και θα προσδώσει ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου.

Απόντες από τον αυριανό αγώνα λόγω τραυματισμού θα είναι οι Ουνγιαλίδης, Τριαντάφυλλου, Κεχαγιάς, Κριμιτζάς, Μπότσαρης, Γαλεάδης, Τζιάσι και Αλιατίδης, όπως και ο τιμωρημένος Γιώργος Μανούσος, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τάσου Λαγού, ο οποίος προέρχεται επίσης από τραυματισμό.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το κανάλι της Super League 2 στο Youtube (SL2 Channel).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey