(Χ)αμένος ο Αιολικός

21/10/2023 - 17:51 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2023 - 19:23

 "Λευκή" ισοπαλία 0-0 ανάμεσα στον Αιολικό και τον ΠΑΟΚ Β, ένα αποτέλεσμα το οποίο αδικεί τους φιλοξενούμενους βάσει της αγωνιστικής τους εικόνας.

Πιο συγκροτημένος και με περισσότερα τρεξίματα, ο Αιολικός στο πρώτο μέρος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και θα μπορούσε να είχε πάρει κεφάλι στο σκορ σε δύο περιπτώσεις με τον Νnomo. Στο 20ο λεπτό μετά από κάθετη του Γιοκέ, ο Νnomo βρέθηκε σε θέση τετ α τετ περνώντας και τον τερματοφύλακα, όμως ο Παναγιώτου απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα Μοναστηρλή, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ, ο Lohmannsroben ανενόχλητος δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, ο Αιολικός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 62’ με τον Πανίδη. Ο Αιολικός παρέμεινε δραστήριος επιθετικά, πίεσε ως το τέλος για το νικητήριο τέρμα με καλύτερη ευκαιρία στο 93' την κεφαλιά του Kordic, ωστόσο το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες στο ισόπαλο 0-0.

Βελτιωμένη η ομάδα της Μυτιλήνης σε όλες τις γραμμές σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια, σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για την επιστροφή της στις νίκες.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας(62’Μανωλιούδης), Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής(82′ Σνάουτσερ), Γροσδης(35’Ρουμιάντσεβ), Ninua, Τσοπούρογλου(82’Κανίς), Ricardo, Δαρέλας

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Milojevic, Κολλαράς, Maksimenko, Lohmannsroben, Καρανίκας, Kace, Srnic(88’καγκελίδης), Τριανταφυλλάκος(65’Mουχάλης), Yoke, Zakaric(88’Ιωάννου), Nnomo(76’Kordic)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey