Μαθαίνει αντίπαλο στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

04/05/2011 - 13:30

Με τον "τελικό των τελικών" στο Κύπελλο της Κρήτης να διεξάγεται, ουσιαστικά, σήμερα στις 16:30 στο Γήπεδο «Π. Βουζουνεράκης» της Ιεράπετρας, γίνεται γνωστός ο αντίπαλος του Αιολικού στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Ιεράπετρα και Επισκοπή διεκδικούν τον άτυπο τίτλο του Κυπελλούχου ΕΠΣ Κρήτης και συνακόλουθα, το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Μυτιλήνης, που κατέκτησε τον τρόπαιο στο Κύπελλο της ΕΠΣΛ και απέκλεισαν στην προηγούμενη φάση τη Δάφνη Δαφνώνα, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη Χίο (1-4).

Εν τω μεταξύ, οι προπονήσεις των παικτών του Φώτη Κοκκινέλλη συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Ο Αιολικός προετοιμάζεται για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στους Αγίους Αναργύρους, που αν και ουραγοί στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και με έντονη τη φημολογία της μη πραγματοποίησης του ταξιδιού τους προς τη Μυτιλήνη, είναι οριστικό τελικά πως θα μεταβούν κανονικά στο νησί της Λέσβου.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του sportlesvos.gr, η διοίκηση των Αγίων Αναργύρων έχει ήδη προχωρήσει στην έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων από και προς τη Μυτιλήνη, κάτι που αποδεικνύει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, αποτελώντας την τελευταία εντός έδρας αγωνιστική παράσταση των ποδοσφαιριστών του Φώτη Κοκκινέλλη, στη φετινή περίοδο.

Εξάλλου, όπως άλλωστε δήλωναν με νόημα άνθρωποι της διοίκησης της αθηναϊκής ομάδας, ουδέποτε υπήρξε τέτοιο ενδεχόμενο από την πλευρά τους, χαρακτηρίζοντας ανυπόστατη τη συγκεκριμένη φημολογία...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey