Με Ιεράπετρα στα προημιτελικά!

04/05/2011 - 21:58

Ιστορική πρόκριση πέτυχε η Ιεράπετρα, που κέρδισε με 2-1 την Επισκοπή για το κύπελλο Ερασιτεχνών και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης τον Αιολικό, στις 18 Μαΐου.

Η ομάδα του Λασιθίου πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση, μετά από εκείνη κόντρα στο Ρούβα, κατακτώντας έτσι και τον άτυπο τίτλο του Κυπελλούχου Κρήτης.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Δεδελετάκη παρουσίασαν μια πολύ καλή εικόνα και έφτασαν σε αυτήν την ιστορική πρόκριση, παρά το γεογνός ότι οι Ρεθυμνιώτες ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο σκορ με 0-1 χάρις σε τέρμα του Αντιασβίλι. Η Ιεράπετρα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όταν κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Ξυνομηλάκη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σκύβαλος.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο άνθρωπος - γκολ για την Ιεράπετρα, Κώστας Δεδελετάκης ήταν αυτός που με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1 στο 52ο λεπτό. Στη συνέχεια του αγώνα, η Ιεράπετρα κατάφερε να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα, φτάνοντας στην ιστορική πρόκριση επί του Κυπελλούχου της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Ιεράπετρα: Αλευράς, Μαστοράκης, Τοψιδέλης, Κουγιουμουτζάκης, Χατζάκης, Τζελέπης, Γκινής, Παισανίδης, Δεδελετάκης, Σκύβαλος (65' Χατζηανδρέου), Τσαμπανάκης (74' Μίγγας)
Επισκοπή: Κελαιδης, Μανταδάκης, Ξυνομηλάκης, Κοκκινάκης, Πετράκης, Σουμπασάκης (72' Νικολάου), Αντιασβίλι, Χαρατσής, Βελονάκης (56' Καραβιώτης), Μουλίτσας (76' Αλεξάκης), Μιχελακάκης.

Ρεπορτάζ: Μανώλης Σαρρής

Πηγή: athleticsradio.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey