Με μοναδικό στόχο την πρόκριση κόντρα στον Λεβαδειακό

07/11/2023 - 17:42 Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2023 - 18:03

Επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Αιολικό την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου μετά από παύση περίπου είκοσι ημερών.

Για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και μετά την οριστική απόφαση για τον αγώνα με την Καρδίτσα, οι "κυανόλευκοι" καλούνται να αντιμετωπίσουν αύριο στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς την ισχυρή ομάδα του Λεβαδειακού. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης όλο αυτό το διάστημα που απείχε από τους αγώνες του πρωταθλήματος λόγω των δύο ρεπό που μεσολάβησαν, συνέχισε την προετοιμασία σε εντατικούς ρυθμούς με σκοπό να καλύψει το χαμένο έδαφος και να παρουσιαστεί στη συνέχεια όσο το δυνατόν πιο έτοιμη. Το μυαλό όλων στον σύλλογο είναι στραμμένο στην αυριανή αναμέτρηση, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Απέναντι στον Αιολικό θα παραταχθεί η καλύτερη ομάδα του 1ου ομίλου της Super League 2 έως τώρα βάσει αριθμών Λεβαδειακός, ο οποίος φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας ταυτόχρονα το απόλυτο. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας είναι νοκ αουτ, με τον νικητή να αντιμετωπίζει στην 5η φάση εντός έδρας τη Λαμία.

Εκτός αποστολής θα παραμείνει ο Τριανταφύλλου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Κανονικά προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες ο Γιοκέ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις μετά το φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα. Τέλος, η ομάδα της Λέσβου που βρίσκεται ήδη στη Λιβαδειά αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά το ματς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey