Μόνο νίκη στη Λιβαδειά

11/11/2023 - 18:37 Τελευταία τροποποίηση στις 11/11/2023 - 19:08

Την ομάδα του Λεβαδειακού αντιμετωπίζει ξανά μέσα σε διάστημα πέντε ημερών ο Αιολικός, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2.

Ο Αιολικός συνεχίζει να προβληματίζει και να παρουσιάζει κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο. Τι και αν έχουν περάσει 2, 5 μήνες, η ομάδα συνεχίζει να πελαγοδρομεί, σαν να μην πέρασε μια ημέρα από το ξεκίνημα της τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, η περίοδος χάριτος έχει ολοκληρωθεί, κάτι που πρέπει να αντιληφθούν άμεσα τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό επιτελείο και γενικότερα όλη η ομάδα, καθώς κάθε ήττα στο εξής μπορεί να αποβεί μοιραία. 

Η αυριανή αποστολή των "κυανόλευκων" αναμφισβήτητα δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολη, καθώς η ομάδα της Λιβαδειάς παραμένει αφεντικό του ομίλου, μετρώντας μόνο νίκες Την ομάδα της Μυτιλήνης την χωρίζουν όμως από την τελευταία θέση μόνο τρεις βαθμοί, κάτι που σημαίνει ότι την Κυριακή είναι "αναγκασμένη" να φύγει από το γήπεδο με βαθμούς, καθώς ακολουθεί ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη με τη Νίκη Βόλου. 

Εκτός αποστολής παραμένουν οι Λαγός, Μπότσαρης, Γαλεάδης, Τζιάσι, Νούλας, Χαλκιαδάκης, Αλιατίδης και Κόρντιτς, ενώ επιστέφουν οι Τριανταφύλλου, Γιοκέ και Σέρνιτς.

Ο αυριανός 12/11 αγώνας θα κάνει σέντρα στις 3 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το κανάλι της Super League 2 στο Youtube (SL2 Channel).

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey