Ομάδα φάντασμα ο Αιολικός!

12/11/2023 - 17:00 Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2023 - 17:07

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος για τον Αιολικό, που μετά το Κύπελλο Ελλάδας γνώρισε την ήττα από τον Λεβαδειακό και στη Super League 2 με σκορ 2-0.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη φλερτάρει πλέον επικίνδυνα με τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, ενώ με την εικόνα που παρουσιάζει εδώ και δυο μήνες φαντάζει πολύ δύσκολο να μπορέσει να βγει από την αγωνιστική κρίση εάν δεν υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις.

Στο 6’, από μια φάση που ξεκίνησε από λάθος του Λούμανσρούμπεν, ο Λεβαδειακός κέρδισε αυστηρό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ουνγιαλίδη μέσα στην περιοχή. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Πολέττο, ανοίγοντας το σκορ (1-0). Ο Αιολικός είχε ένα αδύναμο σουτ του Ζάκαριτς που μπλόκαρε εύκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας (20’) και μια ακόμα καλή στιγμή με τον Τριανταφυλλάκο (35’) που σούταρε άουτ από πλάγιο θέση. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Γιαννιώτας έφυγε ανάμεσα από τα στόπερ και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-0 σε τετ α τετ, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Αιολικού.

Στην επανάληψη λίγα άλλαξαν. Για την ακρίβεια μόνο κάποια πρόσωπα εξαιτίας των αλλαγών του Απόστολου Χαραλαμπίδη, που όμως ελάχιστα βοήθησαν να βελτιωθεί η εικόνα του Αιολικού, πόσο μάλλον να γυρίσει το σκορ. Και από ένα σημείο κι έπειτα έμοιαζε προδιαγεγραμμένο το τέλος του παιχνιδιού, με τον Λεβαδειακό να κυριαρχεί δίχως να απειλείται. Στη λήξη του ματς ο προπονητής του Αιολικού, καθώς και οι συνεργάτες του, όπως και ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Αλεξάνταρ Μιλιτς, δέχθηκαν έντονες αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση τους από τον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλάθλους του Αιολικού να ζητάνε από τους ποδοσφαιριστές να παίζουν με ψυχή και πάθος.

 Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Κροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντε, Ρομό (67′ Κουϊρουκίδης), Μεχία, Πίρινεν, Γιαννιώτας (67′ Συμελίδης), Λιάγκας, Πολέττο (67′ Κουάντρα)

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Μιλόγεβιτς, Ουνγιαλίδης(41’Κολαράς), Μαξιμένκο, Lohmannsroben, Καρανίκας, Κάτσε, Σριντς(64’Μουχάλης), Τριανταφυλλάκος(46’Ννομο), Zakaric, Υοke, Μανούσος

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey