Μονόδρομος οι τρεις βαθμοί με τη Νίκη Βόλου

14/11/2023 - 17:45 Τελευταία τροποποίηση στις 14/11/2023 - 18:12

Τη Νίκη Βόλου θα φιλοξενήσει ο Αιολικός την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2.

Μετά από ένα μήνα ακριβώς ο Αιολικός θα αγωνιστεί ξανά μπροστά στο φίλαθλο κοινό του, καθώς η τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση ήταν με τη Λάρισα στις 15 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο εκτός έδρας αγώνες ΠΑΟΚ Β και Λεβαδειακό και ακόμη ένας στο Κύπελλο και κενό διάστημα δύο εβδομάδων λόγω ρεπό. 

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Μυτιλήνης δεν έχει παρουσιάσει ούτε στο ελάχιστο αυτό που θα περίμεναν οι φίλοι της ομάδας. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, η ομάδα απειλείται με υποβιβασμό βάσει της τωρινής βαθμολογίας. Η αγωνία έχει κυριεύσει τους φίλους του ιστορικού σωματείου που δικαιολογημένα περιμένουν του παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη να αντιστρέψουν την κατάσταση και επιτέλους η ομάδα να βγάλει μέσα στο γήπεδο, ψυχή και πάθος και να πάρει τη νίκη που θα δώσει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα. Η κατάκτηση των τριών βαθμών αύριο είναι επιτακτική.

Ο Αιολικός έχει προβληματίσει αρκετά με την αγωνιστική του εικόνα, καθώς μετά την πρεμιέρα κόντρα στην Κοζάνη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, ωστόσο κρατάει την τύχη στα χέρια του και σίγουρα ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey