«Βαριά άρρωστος» ο Αιολικός

15/11/2023 - 16:55 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2023 - 19:05

Άλλη μια ήττα για τον "βαριά άρρωστο" Αιολικό 0-2 αυτή τη φορά από τη Νίκη Βόλου, μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους της ομάδας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο Αιολικός ο οποίος ήταν για ακόμη μια φορά ανύπαρκτος στον αγωνιστικό χώρο, μένοντας πίσω στο σκορ με δύο τέρματα από το πρώτο δεκάλεπτο. Στα κάγκελα οι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να "γιουχάρουν" τους παίκτες, τον προπονητή και όλη την ομάδα. Φραστικό επεισόδιο του Καρανίκα με την κερκίδα που είχε ως αποτέλεσμα να περάσει αλλαγή στο μισάωρο, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε τετ α τετ των παικτών με μερίδα φιλάθλων, οι οποίοι οργισμένοι τους ζήτησαν να αλλάξουν την αγωνιστική τους εικόνα και να τιμήσουν τη φανέλα της ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Νίκη Βόλου στο ξεκίνημα έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο και πήρε προβάδισμα νίκης με δύο τέρματα μέχρι το 11ο λεπτό. Στο 5ο λεπτό από τους διακριθέντες για την φιλοξενούμενη ομάδα Κρητικός με προέλαση από τον κέντρο περνώντας σαν σταματημένους του παίκτες του Αιολικού και με δόση τύχης μετά από κόντρες, έστρωσε τη μπάλα στον Λεονάρτο Ρεμπέϊρο και με πλάσε άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Κρητικός στο 9ο λεπτό με φοβερό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μιλόγεβιτς. Στο 11ο λεπτό ο Κρητικός χρίστηκε σκόρερ με άψογο τελείωμα μετά από ασίστ του Παναγιωτίδη. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος μια χλιαρή κεφαλιά του Τριανταφύλλου μετά από εκτέλεση κόρνερ που πέρασε άουτ.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους, οι "κυανόλευκοι" προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί με ελαφρώς καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, πλησιάζοντας στο γκολ σε δύο περιπτώσεις με την κεφαλιά του Μανούσου μετά από σέντρα του Γιοκέ και το σουτ εντός μικρής περιοχής του Ζάκαριτς που κατέληξε απελπιστικά άουτ. Από εκείνο και σημείο και μέχρι τη λήξη, η μοναδική αξιόλογη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 79' με τον Γαβριηλίδη, ωστόσο η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι.

Μετά τη νίκη του Απόλλωνα Πόντου 0-1 απέναντι στον Ηρακλή που είναι και ο επόμενος αντίπαλος, οι "κυανόλεκοι" πλέον βρίσκονται έναν βαθμό από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και την ΑΕΚ Β να έχει έναν αγώνα λιγότερο.

 Οι συνθέσεις:

Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Μιλόγεβιτς, Κολλαράς, Μαξιμένκο(46'Σινγκ), Τριανταφύλλου, Καρανίκας(33'Μουχάλης), Lohmannsroben(33'Νούλας), Σριντς(76'Κριμιτζάς), Zakaric(76'Ιωάννου), Υοke, Νnomo, Μανούσος

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Στίγκας, Ανδρέου, Na'a, Κυριακίδης(88'Μέτσε), Παναγιωτίδης(46'Γαβριηλίδης), Λίταινας(59'Πέττας), Κρητικός, Ribeiro(59'Τοπαλίσης), Τζιώρας(69'Morar)

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey