«Βράζει» ο κόσμος του Αιολικού

15/11/2023 - 18:30 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2023 - 18:54

Υπό έντονες αποδοκιμασίες σχεδόν επί 90 λεπτά πραγματοποιήθηκε ο αγώνας του Αιολικού με τη Νίκη Βόλου, που έληξε με σκορ 0-2.

Από τη μήνη των οπαδών δεν γλίτωσε κανείς. Με συνθήματα σε όλη τη διάρκεια του ματς η Θύρα 3 έδειξε την αγανάκτηση της για το θέαμα που παρουσίαζε ο τραγικός σε ακόμα ένα ματς Αιολικός. Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει όταν ο Καρανίκας άνοιξε διάλογο με την εξέδρα, με αποτέλεσμα ο Χαραλαμπίδης να αναγκαστεί να τον κάνει αλλαγή στο ημίωρο. Ωστόσο, ούτε ο προπονητής του Αιολικού έμεινε στο απυρόβλητο, με τους φιλάθλους να ζητούν εν χορώ την παραίτηση του.

Συνθήματα ακούστηκαν και κατά του Αθλητικού Διευθυντή Άλεξανταρ Μίλιτς προτρέποντας τον με όχι και τόσο… κόσμιο τρόπο να γυρίσει στη Σερβία, ενώ φωνές υπήρξαν και εις βάρος του Στέλιου Μπέκα, που παρακολούθησε το ματς, αν και ο ρόλος του παραμένει αδιευκρίνιστος εντός της ΠΑΕ.

aiolikos-nikivolou-diamartiries-filathlon.jpg (1170×771)

Χειροκροτήματα απέσπασαν μονάχα οι Μανούσος, Γιοκέ και Ενομό που ήταν οι πιο δραστήριοι στο ματς, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν μπορεί να αποκρύψει ότι η αγωνιστική και διοικητική κρίση στον Αιολικό μεγαλώνει ανησυχητικά, με την ομάδα να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μετά τη νίκη του Απόλλωνα Πόντου 0-1 απέναντι στον Ηρακλή, οι "κυανόλεκοι" πλέον βρίσκονται έναν βαθμό πάνω από την τελευταία θέση του πίνακα και με την ΑΕΚ Β να έχει έναν αγώνα λιγότερο. 

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε τετ α τετ των παικτών με μερίδα φιλάθλων, οι οποίοι οργισμένοι τους ζήτησαν να αλλάξουν την αγωνιστική τους εικόνα και να τιμήσουν τη φανέλα της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey