«Φιλί ζωής» από Σέρνιτς

19/11/2023 - 17:22 Τελευταία τροποποίηση στις 19/11/2023 - 23:31

Σπουδαία νίκη κατέκτησε ο Αιολικός μέσα στο Πολύκαστρο επί του Απόλλωνα Πόντου με σκορ 0-1, σε μια από τις πιο μεστές εμφανίσεις του φέτος.

Χρυσός σκόρερ ο Ντράγκολιουμπ Σέρνιτς στο 56ο λεπτό, σε μια φάση που ξεκίνησε από την πίεση ψηλά του Γιώργου Μανούσου, ο οποιος έκλεψε την μπάλα και έβγαλε τετ α τετ τον Σέρβο μέσα, που «τρύπωσε» ανάμεσα σε αμυντικό και τερματοφύλακα πλασάροντας εύστοχα για το 0-1.

Με τον Μπάμπη Πενταρβάνη στον πάγκο ως υπηρεσιακό τεχνικό, αφού ο Μπόμπαν Κριτσμάρεβιτς αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα από Δευτέρα, ο Αιολικός έπαιξε με περίσσιο πάθος, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες στη μεσαία γραμμή. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης κατόρθωσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στο πρώτο 45λεπτο, όταν έπαιζε με κόντρα τον δυνατό αέρα, έχοντας μια μόνο αδράνεια σε όλο το ματς, όταν ο Αμπουντού σημάδεψε το δοκάρι του Ντόκιτς (12’), ο οποιος ήταν εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε, εγείροντας ερωτηματικά για τον παραγκωνισμό του στα τελευταία ματς.

Στην επανάληψη, με τον άνεμο υπέρ του, ο Αιολικός πίεσε τον Απόλλωνα Πόντου και αν ήταν πιο συγκεντρωμένος στην τελική πάσα ίσως είχε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Μελανό σημείο η αποβολή του Καρανίκα με απευθείας κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα, για λεκτικό διαπληκτισμό με παράγοντα των γηπεδούχων.

Με το βαθμολογικό τρίποντο ο Αιολικός ανάσανε βαθιά, μένοντας σε επαφή με τις ομάδες που κυνηγά, σε μια αγωνιστική με εκπλήξεις.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Ποντου (Καλί – Καλαϊτζίδης): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Αλμπάνης, Κάρδαρης, Ίννος, Μουμίν, Αμπουντού, Ακουάντο, Μπλανκ Καζάου, Ντε Τόμας

Αιολικός (Πενταρβάνης): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Κολλαράς, Γιόκε (80′ Μουχάλης), Μανούσος, Ζάκαριτς (2′ λ.τ Τριανταφυλλάκος), Ενομό, Καρανίκας, Κάτσε, Σέρνιτς (80′ Λούμανσρούμπεν), Τριανταφύλλου

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey