Τέλος και ο Σαμολαδάς από τον Αιολικό

20/11/2023 - 12:22 Τελευταία τροποποίηση στις 23/11/2023 - 20:56

Παρελθόν αποτελεί από τον Αιολικό και ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Σαμολαδάς.

Ξαφνικό διαζύγιο στον Αιολικό με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Τεχνικό Διευθυντή Νίκο Σαμολαδά. Την συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν εν πολλοίς αναμενόμενη, αφού το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είναι όλο και περισσότερο οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνει ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Αλεξάνταρ Μίλιτς, γεγονός που οδήγησε και στη διαφορά φιλοσοφίας την οποία επικαλείται επίσημα η ανακοίνωση της ομάδας. Πλέον γίνεται ολοφάνερο ότι ο σέρβος πρώην ποδοσφαιριστής του Αιολικού γίνεται κυρίαρχος εντός της ΠΑΕ, απολαμβάνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη των ανθρώπων που βάζουν τα χρήματα στο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Τεχνικό Διευθυντή Νίκο Σαμολαδά.

Έχοντας διαπιστωθεί διαφορά φιλοσοφίας σε βασικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας, αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία μας.

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στον Αιολικό, αναγνωρίζοντας πως έχει συμβάλλει με την εμπειρία του για την έλευση αρκετών ποδοσφαιριστών κατά το χτίσιμο του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey