Να παραμείνει... ζεστός!

07/05/2011 - 11:33 Τελευταία τροποποίηση στις 07/05/2011 - 13:47

Η τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, φέρνει στη Μυτιλήνη ως αντίπαλο του Αιολικού την ομάδα των ουραγών Αγίων Αναργύρων.

Οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, προσθέτοντας τρεις ακόμα βαθμούς στη συγκομιδή τους, ώστε να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, με πολύ πιθανή ακόμα και την 5η θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα βέβαια, επιθυμούν να παραμείνουν σ ευψηλό αγωνιστικό επίπεδο εν όψει του προημιτελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στις 18 Μαΐου με αντίπαλο την Ιεράπετρα.

Ο προπονητής του Αιολικού είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στη σύνθεση της ομάδας αρκετές αλλαγές, με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να παίρνουν φανέλα βασικού. Μοναδικός απών θα είναι ο Πραξιτέλης Βούρος, που συμμετέχει με τη Μικτή Αιγαίου στον τελικό του Πρωταθλήματος Περιφερειών, ο οποίος θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Οι Άγιοι Ανάργυροι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα απουσιών και αναμένονται στο νησί με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στην αποστολή τους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μπρεσιάκας, με βοηθούς τους Φωτιάδη και Κουτάκο, άπαντες του Συνδέσμου της Δυτικής Αττικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey