Ήταν «ωρΑΙΟς» 4-2 τον Καμπανιακό

26/11/2023 - 14:05 Τελευταία τροποποίηση στις 27/11/2023 - 08:21

Ο Αιολικός πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 με 4-2 απέναντι στον Καμπανιακό στο ντεμπούτο του Σλόμποταν Κριτσμάρεβιτς στον πάγκο της ομάδας.

"Μεταμορφωμένη" και με περισσότερες λύσεις επιθετικά από το ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα της Μυτιλήνης, κατέκτησε ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια της να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από την οποία κατάφεραν να φτάσουν στη Λέσβο μόνο 16 ποδοσφαιριστές. Καλός αγωνιστικός ρυθμός στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και για τις δύο ομάδες.

Δυναμικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πάτησαν από νωρίς με αξιώσεις στην αντίπαλε περιοχή. Ο Αιολικός άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με ωραίο σουτ του Nnomo, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και με τη βοήθεια του αριστερού δοκαριού. Στο 18' ο Γιώργος Μανούσος μετά από ασίστ του Τριανταφυλλάκου, έστειλε τη μπάλα στην αντίθετη γωνία της αντίπαλης εστίας για το 2-0. Στο 30ο λεπτό ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Γιακουμής πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου τραυματίας στον ώμο μετά από σύγκρουση του με τον Γιώργο Μανούσο, με τον Κασαπίδη να τον αντικαθιστά. Ο Αιολικός συνέχισε να ελέγχει τον αγώνα, ωστόσο στο 42ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Καμπανιακού σε ανατροπή του Γαρύφαλλου από τον Τριανταφύλλου. Ο Γιουκούδης νίκησε τον Dokic, ο οποίος έπεσε από τη σωστή γωνία.

Στην επανάληψη ο Καμπανιακός προσπάθησε να βρει την ισοφάριση, όμως στο 66ο λεπτό ο Yoke απλοποίησε τα πράγματα σημειώνοντας ανενόχλητος το 3-1 μετά από σέντρα του Kordic. Τρία λεπτά αργότερα ο Υoke έγινε δημιουργός και ο Nnomo με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κλείδωσε τη νίκη για τον Αιολικό πετυχαίνοντας το 4-1. Μετά από αντεπίθεση, ο Μανιός στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 4-2. 

Πρώτη συμμετοχή για τον Gyasi, ο οποίος αντικατέστησε στο 72' τον Τριανταφυλλάκο.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός (Κριτσμάρεβιτς): Dokic, Σινγκ, Κολλαράς, Lohmannsroben(46' Κοrdic), Yoke(72'Κριμιτζάς), Μασούσος, Nnomo, Μουχάλης(85'Καγκελίδης), Τριανταφυλλάκος(72'Gyasi), Kace(68' Νούλας), Τριανταφύλλου

Καμπανιακός: Γιακουμής(30'Κσαπίδης), Καθάριος Π., Γιουκούδης, Προσκυνητόπουλος (60'Σαρβανίδης), Μπόυσης(60'Σαρβανίδης), Καθάριος Ν.(71'Μανιός)., Εππάς(71' Καράμπελας), Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Φροσύνης, Τοτσκα

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey