Πρώτοι μάγκες, αλλά... απλήρωτοι!

08/05/2011 - 13:03 Τελευταία τροποποίηση στις 08/05/2011 - 21:38

Έπεσε η αυλαία στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, με τον Αιολικό να επικρατεί με 3-0 των Αγίων Αναργύρων, κατακτώντας έτσι την 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη ήταν ουσιαστικοί, είχαν όρεξη και έφτασαν δίκαια στο 3-0, απέναντι στους ουραγούς της βαθμολογίας, πετυχαίνοντας όμορφα γκολ.

Το 1-0 έγινε από τον Τσετιροκλή, με όμορφη ατομική προσπάθεια στο 8ο λεπτό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Θωμάς Παπαδόπουλος έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας της Μυτιλήνης με άπιαστη κεφαλιά. Η ομάδα της Μυτιλήνης συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες, φτάνοντας στο τελικό 3-0 με ένα πανέξυπνο σε εκτέλεση γκολ του Παναγιώτη Βουργουτζή, με λόμπα έξω από την περιοχή στο 81ο λεπτό.

Ο Αιολικός θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παρά το γεγονός ότι ήταν υποβιβασμένος, ήρθε στη Μυτιλήνη με μια νεανική ομάδα και έπαιξε ανοικτό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη κατέκτησε την τιμητική 5η θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει πλέον τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, με τον προημιτελικό κόντρα στην Ιεράπετρα στις 18 Μαΐου, σε ουδέτερο γήπεδο στην Αθήνα. 

Πάντως, το γεγονός ότι ο σύλλογος αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, δημιουργεί ερωτηματικά για το πως θα εξελιχθεί στο εξής η προετοιμασία της ομάδας, με τις πληροφορίες του sportlesvos.gr να κάνουν λόγο για πρόθεση των ποδοσφαιριστών να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις, σε ένδειξη διαμαρτυρίας αλλά και πίεσης, ως προς την τακτοποίηση μέρους των οφειλομένων από τη διοίκηση.

Χορηγοί μετάδοσης "λεπτό προς λεπτό"

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Ντζιμάνης, Καπταγιάννης, Δημάκης, Μουτζούρης, Κροτσίδας, Τσετιροκλής, Καδής Βουργουτζής Π., Θ. Παπαδόπουλος, Νταλαμπέκης

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Τσουκαλάς, Βυζανιάρης, Γουλοδήμος, Καρατζάς, Κουνάβης, Μαντζουράνης, Νικολαϊδης, Σιμισαδάκης, Δίφος, Μαρκάκης, Σαμαράς, Κάτσης

 

Λεπτό προς λεπτό

[90']Τέλος αγώνα

[87']  Πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια του Νταλαμπέκη μέσα στην περιοχή, ξεφεύγει από τους αμυντικούς σουτάρει δυνατά αλλά η μπάλα αποκρούεται και βγαίνει κόρνερ

Σχόλιο αγώνα: Τυπική διαδικασία το παιχνίδι στον Ταρλά με τον Αιολικό να επιβάλλεται στο ρελαντι των Αγίων Αναργύρων

[81']ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 3-0!! Απίστευτη έμπνευση του Π. Βουργουτζή που κρεμάει με έξυπνη λόμπα τον Τσουκαλά για το 3-0 

[57']Ο Γ. Βουργουτζής μπαίνει στη θέση του Μουτζούρη 

[52']  Καλό σουτ του Καδή η μπάλα αποκρούεται δύσκολα σε κόρνερ 

[46']Έναρξη δευτέρου μέρους

Σχόλιο αγώνα: Υποτονικό το κλίμα στον σχεδόν άδειο από κόσμο Ταρλά. Ωστόσο ο Αιολικός είναι αρκετά ζωηρός και στα πρώτα λεπτά έχει πετύχει δύο γκολ ενώ δημιουργεί συνεχώς προϋποθέσεις και για ένα δεύτερο τέρμα.

[12']ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0!! Ο  Θ.Παπαδόπουλος εύκολα και απλά με κεφαλιά κάνει το 2-0 

[8']ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0!! Ο  Τσετιροκλής με όμορφη ατομική προσπάθεια μπήκε μέσα στην περιοχή και κεραυνοβόλησε τον Τσουκαλά για το 1-0

[1']Έναρξη αγώνα 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey