Ήττα πισωγύρισμα για τον Αιολικό

03/12/2023 - 17:01 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2023 - 19:33

Ήττα-πισωγύρισμα για τον Αιολικό 2-1 από την ΑΕΚ Β στο "Σεραφίδειο" γήπεδο, την προτελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Super League 2.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους, με τον Αιολικό από την πλευρά του να καταγράφει μόνο ένα σουτ του Μανούσου. Η ΑΕΚ Β' άνοιξε το σκορ στο 55' με την κεφαλιά του Φοφάνα μετά από εκτέλεση φάουλ. Οι "κυανόλευκοι" στη συνέχεια αντέδρασαν, με τον Ζάκαριτς στο 71' να ισοφαρίζει 1-1, κάτι που ωστόσο αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αρκετό, καθώς ο Πήλιος στο 81' έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με το 2-1 να παραμένει έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Μετά τις δύο νίκες με Απόλλωνα Πόντου και Καμπανιακό, η ομάδα της Λέσβου δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στρέφει πλέον την προσοχή της στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Β(Κούστας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Λαμαράνα, Χριστόπουλος, Κοντορουχάς (34' Τζ. Γκαρσία - 85' Κοσίδης) Ανδρικόπουλος (79' Σκόνδρας)

Αιολικός(Κριτσμάρεβιτς): Ντόκιτς, Κολλαράς, Τριανταφύλλου, Μουχάλης (46' Σινγκ) Μαξιμένκο, Κάτσε, Σρνιτς (69' Κριμιτζάς) Τριανταφυλλάκος (46' Ζάκαριτς) Γιόκε, Ενομό (59' Κόρντιτς) Μανούσος

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey