Αποχή από τις προπονήσεις!

09/05/2011 - 13:13 Τελευταία τροποποίηση στις 09/05/2011 - 17:44

Οι πληροφορίες που σας μετέφερε από χθες το sportlesvos.gr, σχετικά με πιθανές κινητοποιήσεις των ποδοσφαιριστών του Αιολικού, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και πίεσης προς τη διοίκηση για την τακτοποίηση των οφειλομένων, επιβεβαιώθηκαν μέχρι... κεραίας.

Οι παίκτες του Φώτη Κοκκινέλλη συζήτησαν μεταξύ τους μετά τη λήξη του αγώνα με τους Αγίους Αναργύρους και αποφάσισαν να απέχουν, στο εξής, από τις προπονήσεις.

Μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση, που καυτηριάζει συγκεκριμένα περιστατικά μέσα στη χρονιά, υπερτονίζοντας ωστόσο πως από την πλευρά τους έκαναν το καλύτερο δυνατό για να τερματίσει η ομάδα ψηλά στη βαθμολογία, χωρίς την παραμικρή αντίδραση τους στην παρατεταμένη καθυστέρηση πληρωμών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Αιολικού:

"Οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε γνωστό στο φίλαθλο κόσμο της Μυτιλήνης, έπειτα από πολύμηνη υπομονή και φιλότιμη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο, ότι η κατάσταση στην ομάδα έχει γίνει πλέον πολύ δύσκολη.

Αν και το τελευταίο εξάμηνο η διοίκηση αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, εμείς οι ποδοσφαιριστές δώσαμε ανεπηρέαστοι τον καλύτερο μας εαυτό, τερματίζοντας στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, με την κατάσταση να έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο, αποφασίσαμε να απέχουμε στο εξής από τις προπονήσεις, εξηγώντας παράλληλα δημόσια το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στον Αιολικό, σε μια προσπάθεια να βρεθεί επιτέλους μια λύση.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές, που έχουν να πληρωθούν εδώ και πολλούς μήνες. Υπάρχει επίσης ποδοσφαιριστής, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, που χρειάστηκε να χειρουργηθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας έπειτα από ένα σοβαρό τραυματισμό, πληρώνοντας ο ίδιος τα έξοδα νοσηλείας του. Αυτό, δικαιολογημένα δημιούργησε ανασφάλεια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, που φοβόντουσαν και φοβούνται, ότι ρισκάρουν καθημερινά τη σωματική τους ακεραιότητα αγωνιζόμενοι με τη φανέλα του Αιολικού, χωρίς την παραμικρή εξασφάλιση τους από τη μεριά της διοίκησης.

Σκοπός αυτής της ανακοίνωσης και κατ’ επέκταση της αποχής μας από τις προπονήσεις, είναι να συνειδητοποιήσουν όλοι, ότι ο Αιολικός βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και θα πρέπει η διοίκηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Για όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το Κύπελλο Ερασιτεχνών αποτελεί τεράστια πρόκληση, όμως θα περιμέναμε –έχοντας φτάσει σχεδόν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου- να μας αντιμετωπίσει και η διοίκηση με την ανάλογη σοβαρότητα, τακτοποιώντας μέρος των οφειλών της το συντομότερο δυνατό."

Δεδομένου, ότι οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αιολικού δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, αφού εκκρεμεί ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στις 18 Μαϊου με την Ιεράπετρα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις της διοίκησης, από τη στιγμή μάλιστα που το τελευταίο διάστημα έγινε αρκετός λόγος γύρω από τις βλέψεις της ομάδας της Μυτιλήνης στο θεσμό.

Εξάλλου, τυχόν μη συμμετοχή της ομάδας στα προημιτελικά επιφέρει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από την ΕΠΟ, στο επόμενο πρωτάθλημα, κάτι που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό κανείς μέσα στην ομάδα, τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και η διοίκηση, δεν επιθυμούν...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey