Τηρεί στάση αναμονής η διοίκηση!

10/05/2011 - 16:07 Τελευταία τροποποίηση στις 10/05/2011 - 16:26

Η κατάσταση στον Αιολικό παραμένει αμφιλεγόμενη, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να ετοιμάζουν αποχή από τις προσεχείς προπονήσεις και τη διοίκηση να μην τοποθετείται, έως ώτου γίνει πράξη η συγκεκριμένη πρόθεση των παικτών, στην προγραμματισμένη προπόνηση της Τετάρτης.

Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε -με τη σειρά της- ανακοίνωση πριν λίγη ώρα τονίζοντας με νόημα: "Σχετικά με την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, που δημοσιεύθηκε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, θα τοποθετηθεί εντός των επόμενων ημερών εκ μέρους της διοίκησης, το μέλος της Σταύρος Γριπιώτης, περιμένοντας την προπόνηση της Τετάρτης".

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι διοικούντες τηρούν στάση αναμονής, θέλοντας πρώτα να δουν αν θα γίνει πράξη η πρόθεση των ποδοσφαιριστών, όπως επίσης και αν υπάρχει ταύτιση απόψεων μέσα στα αποδυτήρια από την πλευρά των παικτών.

Μάλιστα, πληροφορίες του sportlesvos.gr κάνουν λόγο, ότι υπάρχουν και παίκτες, που επιθυμούν να συμμετάσχουν κανονικά στις προπονήσεις, μη θέλοντας να δημιουργήσουν μεγαλύτερη αναταραχή στο ποδοσφαιρισκό τμήμα, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του Προέδρου Γιάννη Φλωρίδη για την όσο το δυνατόν πιο ικανοποιητική τακτοποίηση των οφειλομένων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey