Δεν προπονήθηκαν οι παίκτες!

11/05/2011 - 17:35 Τελευταία τροποποίηση στις 11/05/2011 - 17:55

Όπως ήταν αναμενόμενο, έπειτα και από την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Αιολικού που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, η προγραμματισμένη για σήμερα προπόνηση της ομάδας δεν πραγματοποιήθηκε, αφού οι ποδοσφαιριστές έκαναν πράξη την αποχή τους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση των πληρωμών τους από τη διοίκηση.

Οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού συγκεντρώθηκαν στο Γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος" το μεσημέρι και συζήτησαν μεταξύ τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Παρόντες ήταν επίσης ο προπονητής Φώτης Κοκκινέλλης, ο γυμναστής Μάριος Λουτραγώτης, ο φυσιοθεραπευτής Βασίλης Κούκουρας και ο Γενικός Αρχηγός Σταύρος Βουργουτζής.

Έπειτα από αρκετή ώρα, όπου ακούστηκαν όλες οι απόψεις, οι παίκτες της ομάδας αποφάσισαν να μην προπονηθούν. Σε αυτή τους την απόφαση προσμετρήθηκε και το γεγονός, πως κανένας διοικητικός παράγοντας δεν παραβρέθηκε στο γήπεδο, ώστε να ακούσει τις θέσεις των ποδοσφαιριστών και να συμμετάσχει στη συζήτηση, εκφράζοντας τις θέσεις της διοίκησης.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλες οι πλευρές, είναι το γεγονός πως η χρονιά δεν έχει τελειώσει κι ότι ο Αιολικός βρίσκεται ακόμη εντός στόχων στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που θα μπορούσε να εξελιχθεί φέτος σε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να δοθεί μια σημαντική χαρά στο φίλαθλο κόσμο, αλλά και μια τιμητική διάκριση στους ποδοσφαιριστές.

Διοίκηση και παίκτες οφείλουν να βρουν άμεσα μια κοινά αποδεκτή λύση, ώστε η πορεία της ομάδας προς τον τελικό να συνεχιστεί απρόσκοπτα και ο Αιολικός να γράψει τη δική του ιστορία στο θεσμό, διεκδικώντας να γίνει η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που θα έχει αναδειχθεί Κυπελλούχος Ερασιτεχνών, για τρίτη φορά στο θεσμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey