Υπομονή, για το καλό της ομάδας!

12/05/2011 - 16:34

Οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού μπορεί να μη βρήκαν την ανταπόκριση που θα περίμεναν από τους διοικούντες, στην κίνησή τους να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα μέσω αποχής, ωστόσο αποδεικνύουν πως έχουν φιλότιμο.

Μπροστά στη δύσκολη κατάσταση που προδιαγράφεται, με την αναμέτρηση κόντρα στην Ιεράπετρα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών να πλησιάζει επικίνδυνα, αποφάσισαν πριν από ελάχιστα λεπτά να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Έχοντας συγκεντρωθεί εδώ και λίγη ώρα στα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, οι παίκτες του Αιολικού εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιούν τα εξής:

"Έπειτα από αρκετές συζητήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών και παρά το γεγονός, ότι η διοίκηση της ομάδας δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματά μας, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε από σήμερα Πέμπτη 12/5 στις προπονήσεις, αποκλειστικά για το καλό του Αιολικού. Τις επόμενες ημέρες θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και στο εξής, θα περιμένουμε από τη διοίκηση να συνεκτιμήσει τα δεδομένα και να κάνει την επόμενη κίνηση."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey