Ο «Ίμπρα των φτωχών» στον Αιολικό!

18/01/2024 - 14:34 Τελευταία τροποποίηση στις 18/01/2024 - 14:47

Μεταγραφική κίνηση για τον Αιολικό, που στην προσπάθεια του να καλύψει το κενό που αφήνουν στη γραμμή κρούσης ο Γιώργος Μανούσος και ο Σαλέτα Κόρντιτς φέρνει στην Ελλάδα των «Ιμπραϊμοβιτς των φτωχών»!

Ο λόγος για τον Σουηδό επιθετικό Edin Hamidovic, ο οποίος μετά από μια γεμάτη καριέρα στα γήπεδα της πατρίδας του, έρχεται στη Μυτιλήνη για να ενισχύσει το ρόστερ του Μπόμπαν Κριτσμάρεβιτς στο υπόλοιπο της σεζόν στη Super League 2. Ο Χαμίντοβιτς μετράει αρκετές συμμετοχές και γκολ στα σουηδικά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 233 ματς σκοράροντας 88 φορές, αγωνιζόμενος κατά βάση στη Superettan, τη Β’ Κατηγορία της χώρας, με ένα μικρό πέρασμα και από την Τουρκία.

Ο Αλεξάνταρ Μίλιτς είχε τον Σουηδό επιθετικό στη λίστα του εδώ και αρκετό διάστημα, αποφασίζοντας να ενεργοποιήσει την περίπτωση του όταν έγινε γνωστό πως αποχωρεί ο Γιώργος Μανούσος από τον Αιολικό. Ο Χαμίντοβιτς πρέπει άμεσα να μπει στην 11άδα για να δώσει λύσεις στην επίθεση, ωστόσο προβληματίζει το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες ήταν αγωνιστικά ανενεργός στην Utsiktens BK, με μόλις 205 λεπτά συμμετοχής από τον Μάιο μέχρι σήμερα. Ερωτηματικό παραμένει η φυσική του κατάσταση, ωστόσο εάν προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις της SL2 δείχνει βάσει βιογραφικού ικανός να βοηθήσει.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey