Με την πλάτη στον τοίχο ξανά ο Αιολικός

20/01/2024 - 19:43 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2024 - 14:02

Την πρώτη νίκη για το 2024 που θα τον κρατήσει όρθιο στη μάχη της παραμονής ψάχνει ο Αιολικός απέναντι στον ΠΑΟΚ Β την Κυριακή 21/1 στον «Ταρλά» στις 13:45, στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της SL2.

Ο Αιολικός θέλει αποκλειστικά νικηφόρο αποτέλεσμα που θα του χαρίσει βαθιά ανάσα, ενόψει της αρκετά δύσκολης τελικής ευθείας του κανονικού πρωταθλήματος, βάσει του προγράμματος του.Ο αυριανός αγώνας κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού και η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς βρίσκεται στο +2 από τους Μυτιληνιούς. 

Ο Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Τριαντάφυλλου που αποβλήθηκε στη Λάρισα, ενώ εκτός αποστολής παρέμειναν και οι Μουχάλης και Μπότσαρης που ταλαιπωρούνται από ίωση, ο τραυματίας Σέρνιτς, όπως και ο Αλιατίδης. Επίσης, δεν ταξίδεψαν στη Μυτιλήνη οι Ιωάννου και Γαλεάδης λόγω ενοχλήσεων. Μετά από απουσία τριών εβδομάδων (δεν έπαιξε μέσα στο 2024 με Μακεδονικό, Καρδίτσα και ΑΕΛ) επιστρέφει ο Τριανταφυλλάκος, ενώ κανονικά στην αποστολή βρίσκονται και οι νεοαποκτηθέντες Χαμίντοβιτς και Σαραντίδης.

Τέλος, δεν υπολογίζονται οι Λουμανσρούμπεν και Κόρντιτς, των οποίων τα συμβόλαια αναμένεται να λυθούν τις επόμενες μέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey