ΣΦΑΜ: «Έρμαιο στις ορέξεις του καθενός ο Αιολικός»

21/01/2024 - 18:46 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2024 - 19:08

Την έντονη διαμαρτυρία του για τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα του Αιολικού με τον ΠΑΟΚ Β εκφράζει ο ΣΦΑΜ με ανακοίνωση του.

Σε ακόμη έναν αγώνα όπως αναφέρει έγινε «χειρουργείο» και από τη διοίκηση δεν υπάρχει κάποιος να προστατεύσει την ομάδα. Εμείς προσθέτει στην ανακοίνωση θα είμαστε εδώ να χειροκροτούμε τους παίκτες που παλεύουν σε όλα τα ματς και να τους δείξουμε ότι δεν είναι μόνοι:

Σημειώνεται ότι ο ΣΦΑΜ και οι φίλοι της ομάδας μετά τη λήξη του αγώνα χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Σλόμποταν Κριτσμάρεβιτς, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους. Αναλυτικά:

«Σήμερα με 2,5 ευρώ μόνο, έβλεπες live ένα ντοκιμαντέρ για την Super League 2 που περιείχε τα πάντα. Αυτά που όλοι ξέρουμε αλλά λίγοι τολμούν να πουν. Από αυτήν λοιπόν την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου κανείς από την διοίκηση της ομάδας μας δεν υπάρχει να μας προστατεύσει…..έστω να διαμαρτυρηθεί…..Μια χούφτα παίχτες με τον προπονητή και δυο τρεις ανθρώπους από το νησί που βοηθάνε με κάθε τρόπο, γίνονται έρμαιο στις ορέξεις του καθενός και από κάθε πλευρά….!

Ούτε μια αντίδραση στα τρία συνεχόμενα χειρουργεία και τα περιθώρια στενεύουν. Μόνο κάποιοι παίχτες μας διαμαρτυρήθηκαν στο ανύπαρκτο πέναλτι και στις σημερινές ανακαλύψεις της διαιτητικής τριάδας. Εμείς χωρίς αναθέματα ζητάμε έστω μια αντίδραση. Μέχρι να γίνει αυτό θα είμαστε εκεί να χειροκροτούμε μόνο τους παίχτες που δείχνουν να παλεύουν σε κάθε ματς όλο και περισσότερο να προσπαθούμε να τους δείξουμε ότι δεν είναι μόνοι, για αυτούς θα αντέξουμε το κρύο την βροχή και κάθε λογής ασχήμιες….!

Υ.Γ. Όσο για τον διαιτητή, καταλαβαίνει από μόνος του ότι αφού δεν τα κατάφερε, η τιμωρία του δεν θα είναι από μας.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey