Σ. Κριτσμάρεβιτς: «Να σταματήσουν οι εγκληματικές διαιτησίες για τον Αιολικό» (video)

21/01/2024 - 20:12 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2024 - 20:44

Παρακολουθήστε όλα όσα δήλωσαν μετά την αναμέτρηση του Αιολικού με τον ΠΑΟΚ Β, ο προπονητής των γηπεδούχων Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς και ο σκορερ του δεύτερου τέρματος Γιώργος Κριμιτζάς.

Ο Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς τόνισε ότι πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά τα «εγκληματικά» κατά του Αιολικού και ότι για ακόμη μια φορά η ομάδα του πάλεψε απέναντι σε όλους και σε όλα. Η διαιτησία σημειώνει έχει στερήσει έξι πόντους από τον Αιολικό με τον σημερινό αγώνα. «Αν είχαμε αυτούς τους έξι βαθμούς θα ήμασταν στην πεντάδα. Είμαι πολύ απογοητευμένος με όλα αυτά που γίνονται.

Δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την τεράστια προσπάθεια και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος που αγωνίστηκε η ομάδα με δέκα.

Επίσης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις και για τις δύο ομάδες, την φάση του πέναλτι για τον ΠΑΟΚ Β αλλά και την φάση του Χαμίντοβιτς που θεωρεί ότι είναι φάουλ και κόκκινη κάρτα.

Επιπλέον, είπε ότι οι δύο νέοι παίκτες Χαμίντοβιτς και Σαραντίδης θα βοηθήσουν την ομάδα και ότι θέλει να γίνουν κάποιες ακόμη μεταγραφές για την άμυνα. Η ομάδα μπορεί να πετύχει και μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, συμπλήρωσε. «Με τέτοιες εμφανίσεις δεν φοβόμαστε κανέναν».

Ακόμη έδωσε συγχαρητήρια στους φίλους της ομάδας για την υποστήριξη τους παρά το γεγονός ότι η ομάδα αγνοεί γα πολύ καιρό τη νίκη. «Ο κόσμος μας στηρίζει και μπράβο τους. Θα πετύχουμε μαζί.», τόνισε.

Ο Γιώργος Κριμιτζάς με τη σειρά του είπε ότι το τελικό αποτέλεσμα τους αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση και ότι ο Αιολικός θα μπορούσε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα να πάρει το κάτι παραπάνω. Σχετικά με τη διαιτησία, ανέφερε ότι στα τελευταία παιχνίδια υπάρχουν φάσεις που ο Αιολικός αδικείται.

Για το γκολ που πέτυχε υπογράμμισε ότι θα ήθελε να συνδυαστεί με μια νίκη της ομάδας του. Κλείνοντας είπε ότι δεν είναι ευχαριστημένοι με κάποια τα αποτελέσματα και ότι η ομάδα μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, όμως πρέπει να αρχίσει να κερδίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey