Αλεξιάδης: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα»

21/01/2024 - 20:47 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2024 - 21:32

Παρακολουθήστε όλα όσα δήλωσαν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β Αλέξανδρος Αλεξιάδης και ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Παναγιώτου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αιολικό.

Ο κ. Αλεξιάδης ανέφερε αρχικά ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και από τη στιγμή που η ομάδα του αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω. Η ομάδα του είχε κυρίαρχο ρόλο στο πρώτο μέρος αλλά και ο Αιολικός δημιούργησε ευκαιρίες. Η νοοτροπία του ΠΑΟΚ είναι πάντα να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και έτσι θα συνεχίσει.

Ακόμη, μίλησε για το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα  ο δικέφαλος του βορρά προηγείται στο σκορ, όμως δεν καταφέρνει να κερδίσει. Χαρακτηριστικά είπε ότι αν δεν καταφέρουν να το λύσουν αυτό θα είναι πρόβλημα, όμως είναι σύνηθες φαινόμενο σε αυτή την κατηγορία να συμβαίνει πολλές φορές, καθώς οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες είναι λεπτές.

Για την γενικότερη εικόνα του ΠΑΟΚ Β στο φετινό πρωτάθλημα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, υπογράμμισε ότι η ομάδα δεν έχει την ίδια πορεία, αφού έχει αλλάξει πολλούς παίκτες καθώς κάποιοι έχουν προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα και κάποιοι άλλοι αγωνίζονται επίσης σε υψηλό επίπεδο, κάτι που αποτελεί και έναν από τους στόχους τους. Επιπλέον, υποβιβάζονται φέτος σχεδόν οι μισές ομάδες και αυτό δημιουργεί πίεση με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν όλοι οι αντίπαλοι ανταγωνιστικοί.

Ο Παναγιώτου ανέφερε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια. Ήταν ένας αγώνας που ήθελαν αποκλειστικά τη νίκη και το αποτέλεσμα τους αφήνει πίκρα. Για τον Αιολικό σημείωσε ότι είναι μια επικίνδυνη ομάδα μεσοεπιθετικά και ότι τους δημιούργησε πολλά προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey