Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Λινάρδος

29/01/2024 - 14:07 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2024 - 14:22

Μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου ο Γιώργος Λινάρδος σκορπώντας θλίψη στην κοινωνία της Μυτιλήνης.

Γνωστός στον ποδοσφαιρικό κόσμο, ανελλιπώς στις κερκίδες του «Ταρλά» για να υποστηρίξει και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες της ομάδας της καρδιάς του, τον Αιολικό.

Επίσης, υπήρξε Dj και barman σε όλα τα rock bar της πόλης της Μυτιλήνης από τη δεκαετία του 90 και μετά ( Crow, Wizard, Black Rose κ.α. ) με αποκορύφωμα τη δημιουργία του δικού του μαγαζιού του Heavy Cafe-bar το 2006. Εκεί μέσα σφυρηλατήθηκε και η πρώτη μορφή του Lesvos metal Crew καθώς επίσης μας χαρίστηκαν μέταλ μουσικές στιγμές για 7 χρόνια μέχρι τη στιγμή που έκλεισε.

Το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Lesvos Metal Crew ΛΥΓΞ με ανακοίνωση του εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Ανακοίνωση για το θάνατο του Γιώργου Λινάρδου εξέδωσαν και οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης και Αθηνών σημειώνοντας τα εξής:

ΣΦΑΜ: «Αδερφέ δεν σε γνωρίζαμε τόσο όσο θα θέλαμε αλλά το πάθος σου για την καψούρα μας ήταν ξεκάθαρο. Πάντα δίπλα μας τον τελευταίο καιρό, να κάνουμε πλάκα και να σχολιάζουμε τους αγώνες της ομάδας Κράτα το κύπελλο εκεί ψηλά και συνέχιζε να φωνάζεις αιο…ίσως να ακούγεσαι πιο δυνατά τώρα.»

ΣΦΑΑ: «Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Λινάρδου ενός αληθινού και ντόμπρου ανθρώπου που έλεγε την αλήθεια χωρίς φόβο, θα σε θυμόμαστε για πάντα με αγάπη καλέ μας φίλε, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Το «SL» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey