Πανέτοιμος για πρόκριση

18/05/2011 - 23:49 Τελευταία τροποποίηση στις 19/05/2011 - 12:25

Ο Αιολικός είναι πανέτοιμος για τη μάχη της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου αντιμετωπίζει την Ιεράπετρα.

Η ομάδα της Μυτιλήνης προπονήθηκε εντατικά όλη την προηγούμενη εβδομάδα, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν αφήσει πίσω τους τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση, στοχεύοντας σε μια καλή εμφάνιση που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν το όνειρο της κατάκτησης του τροπαίου και να γίνει έτσι, η πρώτη ομάδα που θα το έχει καταφέρει τρεις φορές στην ιστορία του θεσμού.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ουδέτερο γήπεδο του Μαρκόπουλου στην Αθήνα, με τον Αιολικό να υπολογίζει ότι θα έχει στο πλευρό του αρκετό κόσμο, παρά το ακατάλληλο της ώρας, αφού ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:30 για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης έχει μονάχα μια απουσία για το ματς κόντρα στην Ιεράπετρα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάκη Μουτζούρη, ο οποίος λόγω ενός προσωπικού προβλήματος έμεινε στη Μυτιλήνη και δεν ταξίδεψε με την αποστολή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους και έτσι αναμένεται να παραταχθεί η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι έπειτα από τους σημερινούς προημιτελικούς, ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αιολικό και Ιεράπετρα, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Αστέρα Μαγούλας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σφήκας, με βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Τζαφόλια από το Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey