Δύο παραιτήσεις από το Συμβούλιο

23/05/2011 - 21:34

Η ποδοσφαιρική περίοδος για τον Αιολικό μπορεί να ολοκληρώθηκε, όμως πλέον αρχίζουν οι σοβαροί αγώνες για την ομάδα της Μυτιλήνης, που θα πρέπει να βρει βιώσιμη λύση σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά περίοδο.

Εκτός από τις δεδομένες αλλαγές στην κατηγορία που δυσχεραίνουν την κατάσταση ολοένα και περισσότερο (αναδιάρθρωση της ΕΠΟ), οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές από τη φετινή σεζόν καθιστούν το καλοκαίρι που ακολουθεί αρκετά θερμό. Σε όλα αυτά, προσθέστε και τις δύο πρώτες αποχωρήσεις από το Συμβούλιο της ομάδας, αφού ο Ηλίας Μαλαματίνας, που κατείχε τη θέση του ταμία και ο Χρήστος Λάγος, που είχε τη θέση του μέλους, εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους την πρόθεσή τους να απεμπλακούν από τα διοικητικά του Αιολικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, ο Ηλίας Μαλαματίνας και ο Χρήστος Λαγός τονίζουν: "Θεωρούμε ότι όσα ήταν δυνατό να προσφέρουμε από τις συγκεκριμένες θέσεις μέσα στο διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού, τα πράξαμε στη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Ευελπιστούμε, ότι με την αποχώρησή μας θα δώσουμε τη δυνατότητα σε κάποιους ανθρώπους που μπορεί να το επιθυμούν, να ασχοληθούν με τα κοινά της αγαπημένης μας ομάδας κι ότι οι θέσεις αυτές στο Συμβούλιο δε θα μείνουν κενές".

Οι επόμενες ημέρες προμηνύονται κρίσιμες για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου του νησιού μας και σίγουρα, αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η επίσημη τοποθέτηση του Προέδρου του Αιολικού Γιάννη Φλωρίδη, που όπως εκμηστυρεύτηκε στο sportlesvos.gr, σκοπεύει να μιλήσει εφ' όλης της ύλης και μάλιστα πολυ σύντομα...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey