Ψυχρολουσία στο 92' για τον Αιολικό

07/04/2024 - 18:12 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2024 - 18:37

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Αριδαία κόντρα στον Αιολικό με γκολ στις καθυστερήσεις αν και αγωνιζόταν από το 89ο λεπτό με 10 παίκτες.

Ήττα-μαχαιριά για τους «κυανόλευκους» στην εκπνοή της κρίσιμης αναμέτρησης από την ομάδα της Καρδίτσας, που πήρε τους πρώτους βαθμούς στη διαδικασία των play outs σε βάρος του Αιολικού με την κεφαλιά του Κονίλιο στο 92ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ και ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς στο τελευταίο δεκεπεντάλεπτο της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι αν και αγωνιζόταν από το 89' με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γκόλια, σόκαραν στο τέλος τους γηπεδούχους με το πρώτο τους γκολ στο μίνι πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές, έξαψαν το νικητήριο τέρμα, με την Αναγέννηση να χαμογελά στο τέλος και από την άλλη πλευρά τον Αιολικό να μπαίνει ξανά σε μπελάδες, αφού απέχει πάλι πέντε πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των play offs. Η ομάδα της Μυτιλήνης πλέον πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να καταφέρει να διατηρηθεί στη Super League 2.

Στις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις, η Κοζάνη ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Καμπανιακό, ενώ ο Ηρακλής νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ Β. Στα play offs, η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ Β, όπως και ο Μακεδονικός με 3-2 απέναντι στην ΑΕΛ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play offs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των play outs της SL2

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play offs

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play outs

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey