Ήττα με τεσσάρα από την Κοζάνη

22/05/2024 - 17:59 Τελευταία τροποποίηση στις 22/05/2024 - 18:13

Ο Αιολικός γνώρισε την ήττα 4-1 από την Κοζάνη, στον τελευταίο του αγώνα στη Super League 2.

H παρουσία των «κυανόλευκων» στη Super League 2 έλαβε επίσημα τέλος μετά την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος των play outs της SL2. Ο Αιολικός προηγήθηκε στο ημίχρονο, όμως η Κοζάνη πήρε τη νίκη πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα στο δεύτερο μέρος. Μια νίκη γοήτρου, σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες που έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Μοιρασμένες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους όμως να προηγούνται με πλασέ του Χαμίντοβιτς (31’), ενώ νωρίτερα ο Ζάκαριτς είχε σημαδέψει με σουτ το δοκάρι μετά την παρέμβαση του Μπλατσιώτη. Δοκάρι είχε και η Κοζάνη στο 20’ με τον Τσιμπούκα. Tελευταία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος για τους γηπεδούχους στο 42’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σιατραβάνη, ο Μπότσαρης μπλόκαρε την κεφαλιά του Γραμμένου.

Ανατροπή σκηνικού στην επανάληψη σε ακόμη ένα φετινό παιχνίδι, με τον Μαξίμοβιτς να ισοφαρίζει με κεφαλιά πέντε λεπτά (58’ ) μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του 2-1 στο 66’. Ο Νάτσος στο 71΄με σουτ εκτός περιοχής, κλείδωσε τη νίκη, πετυχαίνοντας το 3-1. Το κερασάκι στη τούρτα για το τελικό 4-1 έβαλε στις καθυστερήσεις ο Μαξίμοβιτς που σημείωσε χατ-τρικ.

Στα άλλα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής, ο Καμπανιακός νίκησε 1-2 τον Ηρακλή και παρέμεινε στην κατηγορία. Τον Αιολικό και την Κοζάνη στη Γ Εθνική ακολούθησε η Αναγέννηση Καρδίτσας που ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Β με σκορ 2-4.

Οι συνθέσεις:

Κοζάνη (Διγκόζης): Μπλατσιώτης, Δόρης, Ίτσιος, Τσιμπούκας, Τάτσης, Σιατραβάνης(53΄Βοριαζίσης), Γραμμένος(53’Μαξίμοβιτς), Αναστασόπουλος, Νάτσος, Γιάκος, Καλλέργης(46’Καραγιάννης)

Αιολικός (Γράφας): Μπότσαρης, Αλιατίδης, Κριμιτζάς, Μουχάλης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας, Μπενίτες, Γιοκέ, Χαμίντοβιτς, Ζάκαριτς, Nnomo

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής των play outs

Δείτε ΕΔΩ την τελική βαθμολογία των play outs

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

kelekidou-papadopoulos-kalloni
Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey