Πιέζει ο χρόνος!

14/06/2011 - 11:07

Στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα παρατηρείται στον Αιολικό, από την ημέρα που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και σταμάτησαν οι προπονήσεις. Τα μηνύματα που έρχονται από την ομάδα της Μυτιλήνης δεν είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά, αν και στο παρασκήνιο υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται το μέλλον της ομάδας και προσπαθούν να βρουν μια σωτήρια λύση.

Η κατάσταση ωστόσο φαντάζει πολύ δύσκολη, αφού οι διοικούντες έχουν αφήσει αρκετές εκκρεμότητες σχετικά με οικονομικά ζητήματα από τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας δείχνουν απογοητευμένοι, κυρίως από το γεγονός πως δεν έχουν λάβει ακόμη μια ξεκάθαρη εξήγηση αναφορικά με το πότε και αν θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους. Την ίδια ώρα κάνουν σκέψεις για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον, που προδιαγράφεται μακριά από τον Αιολικό.

Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς κυρίως νεαρής ηλικίας, ρίχνουν «κλεφτές» ματιές και προς τη μεριά της Καλλονής, αναμένοντας τις εξελίξεις σχετικά με τον προβιβασμό της ομάδας στη Β' Εθνική, διεκδικώντας μια θέση στο ρόστερ της ομάδας νέων, που είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey