Γενική Συνέλευση συγκαλεί ο Φλωρίδης!

16/06/2011 - 12:19 Τελευταία τροποποίηση στις 16/06/2011 - 12:49

Κι όμως κάτι φαίνεται πως κινείται στον Αιολικό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Φλλωρίδης που το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης συγκάλεσε Γενική Συνέλευση της ομάδας, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στις 8.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου.

Για τον Αιολικό η Συνέλευση αυτή κρίνεται ως μία από τις πιο κρίσιμες των τελευταίων ετών, δεδομένων πλέον και των αλλαγών που πρόκειται να συμβούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκτιμήσεις για το τι μπορεί να βγει από αυτή τη Γενική Συνέλευση, δύσκολα μπορούν να γίνουν.

Είναι σαφές πως ο Πρόεδρος του Αιολικού κ. Φλωρίδης δείχνει εξαντλημένος βαίνοντας προς τον τρίτο χρόνο της Προεδρίας του και αναζητεί πλέον και άλλους συμπαίκτες, ή ακόμη και κάποιον για να παραχωρήσει τα κλειδιά της ομάδας. 

Όμως δεν αποτελεί πια μυστικό πως η Γενική Συνέλευση θα κινηθεί, ανάλογα και με τις εξελίξεις στο θέμα της ανόδου ή μη της ΑΕΛΚ στη Football League.

Σε κάθε περίπτωση η Γενική Συνέλευση ετούτη, είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον του Αιολικού...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey