Χολωμένοι λόγω... υπεροψίας!

22/06/2011 - 21:42 Τελευταία τροποποίηση στις 22/06/2011 - 22:22

Στον Αιολικό προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα της ομάδας, αναμένοντας ταυτόχρονα και τις εξελίξεις στη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης (29/6).

Στο πλαίσιο των συζητήσεων που πραγματοποιούνται αυτή την εποχή, οι άνθρωποι του συλλόγου της Μυτιλήνης επεδίωξαν συνάντηση με τους ομολόγους τους στην ΑΕΛΚ, πληροφορούμενοι και την πρόθεσή των Καλλονιατών να μετακομίσουν στον "Ταρλά".

Ωστόσο, παρά την εκπεφρασμένη επιθυμία του Αιολικού για μια συζήτηση σε φιλικό κλίμα, μιας και όλα δείχνουν πως οι δύο ομάδες θα συνυπάρξουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στις ίδιες αθλητικές εγκαταστάσεις, η διοίκηση των Καλλονιάτων -δια στόματος Προκόπη Καρτάλη- αρνήθηκε οποιαδήποτε επαφή τη δεδομένη χρονική περίοδο, λόγω φόρτου εργασίας, στρέφοντας το ενδιαφέρον της στις εξελίξεις στο θέμα των ενημεροτήτων.

Το γεγονός της μη πραγματοποίησης του συγκεκριμένου ραντεβού έχει πικράνει τους διοικούντες τον Αιολικό, που όπως υποστηρίζουν, αντιμετωπίστηκαν με υπεροψία σε μια περίοδο μάλιστα, που οι Καλλονιάτες "φλερτάρουν" με το φίλαθλο κόσμο της Μυτιλήνης, μεγάλο κομμάτι του οποίου έχει ταυτιστεί με το ιστορικό σωματείο του Αιολικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey