Κοκκινέλλης: "Προτεραιότητα στον Αιολικό"

25/06/2011 - 21:30 Τελευταία τροποποίηση στις 26/06/2011 - 00:32

Στις προτάσεις που έχει δεχθεί, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία άλλων ομάδων, αναφέρθηκε ο Φώτης Κοκκινέλλης. Ο κόουτς του Αιολικού, μιλώντας αποκλειστικά στο sportlesvos.gr, ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του είναι ο Αιολικός και ύστερα θα συζητήσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση, έχει ήδη στα χέρια του.

"Αυτή τη χρονική στιγμή, αισθάνομαι ηθικά υποχρεωμένος να περιμένω την ομάδα, που με στήριξε όλη τη χρονιά, με ανέδειξε και με έκανε γνωστό στο ευρύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οφείλω να περιμένω τις εξελίξεις της Γενικής Συνέλευσης την προσεχή εβδομάδα, που πιθανόν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για το μέλλον της ιστορικής ομάδας του Αιολικού. Μετά, θα αποφασίσω τι θα κάνω με το δικό μου μέλλον", τόνισε ο Μυτιληνιός προπονητής.

Αναμφίβολα, ο Φώτης Κοκκινέλης απέδειξε με την προσήλωση και τη συστηματική του δουλειά, στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο του Αιολικού, πως το λεσβιακό ποδόσφαιρο αναδεικνύει όχι μόνο ποδοσφαιριστές αλλά και αξιόλογους προπονητές. Σαφέστατα, οι εξελίξεις της Γενικής Συνέλευσης θα δείξουν το δρόμο σε ότι αφορά το μέλλον της συνεργασίας του με τον Αιολικό, με τον Μυτιληνιό τεχνικό πάντως, βάσει και της πορείας της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, να χαίρει εκτός των άλλων και της εκτίμησης της τωρινής διοίκησης αλλά και των φιλάθλων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey