Ραντεβού με την ιστορία του!

29/06/2011 - 12:47

Η σημερινή ημέρα ενδέχεται να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο αναφορικά με τα διοικητικά του Αιολικού, σε μια κρίσιμη περίοδο για το ιστορικό σωματείο Μυτιλήνης, που δυστυχώς συμπίπτει με όλα όσα... σοκαριστικά συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 20:30, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση του συλλόγου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου, με τους φιλάθλους να περιμένουν με αγωνία τις όποιες συζητήσεις και εξελίξεις, σε ότι αφορά το μέλλον του Αιολικού.

Δεδομένης της προηγούμενης αναβολής της ΓΣ (αρχικά είχε αποφασιστεί να διεξαχθεί την περασμένη Τετάρτη), άπαντες ευελπιστούν ότι τις ημέρες που ακολούθησαν, οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν, είχαν αίσιο ή έστω ενθαρρυντικό τέλος.

Ερωτηματικό φυσικά παραμένει η στάση του Προέδρου Γιάννη φλωρίδη, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ενώ άγνωστο είναι αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες, που θέλουν να επιχειρείται μια "κίνηση διαδοχής" σε ότι αφορά τα διοικητικά ηνία του συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση, από τον αριθμό των παρευρισκομένων στη ΓΣ, όπως επίσης κι από την οικονομική  ευρωστεία ή επιχειρηματική οντότητα όσων φέρονται να επιθυμούν να ασχοληθούν, θα εξαρτηθούν πολλά για το άμεσο μέλλον της ιστορικής ομάδας του νησιού.

Όπως και να 'χει πάντως, παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν, πως οι εποχές των "παχιών αγελάδων" στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, οι φουσκωμένοι προϋπολογισμοί στις ερασιτεχνικές (και όχι μόνο) κατηγορίες ανήκουν πλέον στο παρελθόν και πως, ό,τι και να αποφασιστεί για τη νέα σεζόν στον Αιολικό, θα πρέπει να συμβαδίζει με τις γενικότερες συνθήκες της καθημερινότητάς της κοινωνίας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey