Έβγαλε σφυγμό στη Γενική του Συνέλευση!

29/06/2011 - 22:45 Τελευταία τροποποίηση στις 29/06/2011 - 23:29

Χωρίς να προκύπτει κάτι συγκεκριμένο αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, αλλά με άκρως αισιόδοξο μήνυμα την παρουσία 100 φίλων της ομάδας στο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Λέσβου στη Μυτιλήνη, η Γενική Συνέλευση του Αιολικού ανανεώθηκε πριν από λίγη ωρα για την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και οπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά θα έχει προχωρήσει και  η επαφή που λέγεται ότι υπάρχει με άνθρωπο που ενδιαφέρεται να συνεισφέρει ή και ακόμα να ηγηθεί της φετινής προσπάθειας της ομάδας.

Ο Πρόεδρος του Αιολικού Γιάννης Φλωρίδης, παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα της Γενικής Συνέλευσης που η αλήθεια είναι πως δεν είχε καμία σχέση με αντίστοιχες του παρελθόντος που πραγματοποιούνταν μεταξύ συγγενών και φίλων.

Επικεφαλής αυτής της συνάντησης έδειξε πως ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΙΟ Γιώργος Κουτρομπίλας -που φέρεται να διαχειρίζεται σε έναν βαθμό τις επαφές με τον άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την ομάδα- τονίζοντας στην ομιλία του πως ήρθε η ώρα όλοι οι πραγματικοί Αιολικού, παίκτες κόσμος και εξωδιοικητικοί παράγοντες να βάλουν πλάτη στην ομάδα, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της. Από τις απόψεις που ακούστηκαν, διαφάνηκε η ξεκάθαρη διάθεση για εξορθολογισμό του προϋπολγισμού της ομάδας, σε συνάρτηση πάντα και με τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, αλλά και η συσπείρωση των "Αιολικών" δυνάμεων προκειμένου να μαζευτούν γύρω από αυτη όλοι όσοι έχουν διάθεση να προσφέρουν από οποιδήποτε πόστο.

Σαν γενική εκτίμηση του κλίματος στη συνέλευση, θα μπορούσαμε να καταθέσουμε την πληγωμένη υπερηφάνια των Αιολικών έτσι όπως αποτυπώθηκε, μετά τις τελευταίες επαφές με την Καλλονή, αλλά κυρίως από το γεγονός πως η ομάδα της συμπρωτεύουσας δείχνει πλέον σαφώς κραταιά στα λεσβιακά ποδοσφαιρικά δρώμενα, ειδικά και μετά και με την επικείμενη μετακόμισή της στη Μυτιλήνη.

Στη Γενική Συνέλευση αξίζει αναφέρουμε πως έδωσαν το "παρών" οι παλαίμαχοι της ομάδας Γιάννης Μανούσος, μιλώντας μάλιστα και στον κόσμο με ενδιαφέρουσες απόψεις, ο Λάκης Μέγας, ο προπονητής της ομάδας Φώτης Κοκκινέλλης, ο Θεαγένης Διονυσάτος, γονείς και συγγενείς αρκετων ποδοσφαιριστών, αλλά και άνθρωποι που διαχρονικά στηρίζουν την ομάδα με την παρουσία τους και όχι μόνο όπως ο Χρήστος Πουλέλλης και ο Στρατής Γεωργής. Από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης έδωσαν το παρών ο Αντιδήμαρχος κ. Τσακίρης, μέλη του ΣΦΑΜ αλλά και φίλοι της ομάδας από την Αθήνα.

Σε αυτό τώρα που ενδιαφέρει τον κόσμο, θα πρέπει να αναφέρουμε πως όντως υπάρχει ενδιαφέρον από γνωστό παράγοντα που δεν είναι αναγκαίο να κατονομαστεί αυτή τη στιγμή. Αυτό που διακυβεύεται αυτή τη στιγμή είναι το κατά πόσο οι προθέσεις του είναι πραγματικές και τι ακριβώς επιθυμεί για να συμμετάσχει σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελεί το τι επιθυμεί να κάνει ο σημερινος Πρόεδρος του Αιολικού Γιάννης Φλωρίδης, που τα τελευταία χρόνια κράτησε μόνος του την ομάδα, επένδυσε αρκετά χρήματα και κυρίως χωρίς αυτά να φαίνονται. Και για πολλούς το στοίχημα είναι να μπορέσει ο Φλωρίδης να μείνει στην ομάδα και να συνεργαστεί(;) με το νέο παράγοντα-επιχειρηματία που θέλει να μπει στην ομάδα... Ίδωμεν την ερχόμενη εβδομάδα όταν και θα προχωρήσουν οι όποιες επαφές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey